Úgy érzem lenéznek e miatt a kollégáim?
Gondolom váltott műszak, valami gyári meló, vagy hasonló.
Magyarországon az ilyen munkahelyeken a java ember besavanyadott bunkó. Tisztelet a kivételnek
Ha nem érzed jól magad a kollégáid közt, akkor inkább keress másik helyet mielőbb, és csak addig legyél ott, míg nem találsz más helyet. Mert ez csak mérgez meg rombol lelkileg. Én is voltam így, csak ők meg sznobok voltak, nem tudtam beilleszkedni, maga a munka hiába tetszett, 6 fős csapat, hozzám se szóltak, 1-2 hónapig bírtam ott. Hiába a jó fizetés, ha alig vártam, hogy elhúzzak onnan.
Azóta 9 éve egy helyen dolgozom, itt a 20-on évesek vannak többségben, és nagyon kevés a 40 feletti (multi), senki nem veti meg a másikat, mindenki jóban van mindenkivel. Vannak jó helyek. :)
24 évesen gyes mellett dolgoztam egy 6 órás munkahelyen, ott a legtöbb kolléga 45-60 éves volt, ők meg anyáskodtak felettem, annyira aranyosak voltak, nagyon szerettek, mindig érdeklődtek a kislányomról, mindenki ismerte a másik életét, nagyon családias közösség volt.
Meg fogod Te is találni a helyed, egy ilyen helyen ne maradj szerintem, ahol már az is baj, hogy még fiatal vagy. Talán irigylik, mert ők már sose lesznek újra fiatalok. Másképp nem tudom, mit lehet kifogásolni egy fiatalon. Mi örülünk a fiatal kollégáknak, színesítik a csapatot, és lelkesek, vidámak. Nálatok gondolom már kiégtek a kollégák.. Nekik se ártana váltani akkor. :D
Azert van minden lepontozva, mert hiaba irsz jot, hiaba segitesz, ebbem a csoprtban levo lelkiserultek, mindent tamadsanak vesznek.
Remelem segitettem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!