Miért lett hűvösebb?
Új vagyok a munkahelyen. Van egy kolléganőm. Úgy vettem észre, szeret beszélni, és mindenkivel jól kijön. Egyszer egymás mellé kerültünk. Ő megpróbált tanítgatni. Én megfogadtam a tanácsait, de én meg pont olyan ember vagyok, hogy feleslegesen nem beszélek, nem fogok hosszasan hálálkodni. Aztán volt egy félreértés, ő azt hitte, hogy rosszul csinálom, de én meg mondtam neki, hogy nem, pontosan így van a munkautasításban. Pont ott volt egy másik kolléga is akkor, aki nekem adott igazat. Onnantól kezdve nem igen szólt hozzám. Azóta nem kerültünk egymás mellé, de amikor elmegy mellettem, akkor elég rideg, miközben másokra meg mindig rájuk mosolyog.
Most konkrétan mi lehet a baja? Úgy érzi beégettem? Én mondjuk nem akarok feltétlenül barátkozni, de azt sem szeretném, hogy ok nélkül utáljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!