Pár ap és Vége anyának, legalábbis naptár szerint. Várjátok az őszt, az iskolát, a hűvösebb időt?
Imádom az őszt! Őszi gyerek vagyok, régen olyan semmilyennek éreztem ezt az évszakot. Viszont rá kellett jönnöm, hogy ez a kedvencem. Annyira nincs hideg, egy pulcsiban kellemes. A színek olyan megnyugtatóak, azt is szeretem, ha be van borulva az ég.
Nagyon hangulatos. Ott a halloween is, a tökfaragás, hidegebb, borongós éjszakák. A legjobb:))
Főleg így nyár után, mert azt meg nagyon nem szeretem. Túl forró.
(Csak a suli ne lenne, mert oda utálok járni. Majd az egyetem hátha jobb lesz:D)
Simán szervezhetsz magadnak programokat.
Egyedül elmész pl egyik nap Párkányba (az út alatt bejárod Esztergomot is), másik nap Normafára, harmadik nap Margit szigetre, negyedik nap Szentendrére egy jó ebéd után a Római parton, stb, ha Pesti vagy.
Ha nem vagy Pesti akkor is ki tudsz találni programokat a környéken vagy a környékbeli falukba, városokba.
Amúgy én várom a szeptembert, hogy a pályafelújítások is abbamaradjanak, hogy ne legyen dögmeleg, hogy közelebb legyen a szabim, stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!