Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Pár ap és Vége anyának,...

Pár ap és Vége anyának, legalábbis naptár szerint. Várjátok az őszt, az iskolát, a hűvösebb időt?

Figyelt kérdés

#nyár #Elnézést a hibákért.NAP
2019. júl. 25. 12:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Jó amiket leirtal... De ilyen programokra mindenki a szerelmével, párjával megy. Egyedül ki is csúfolnának...
2019. júl. 25. 19:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Egyedül vagyok, így még meg nyaralni se tudok menni, mert mit szólnak mások...

Ezt beveszi valaki? Nem azert nem mesz el mert mit szoknak masok atyaeg, hanem mert egyedul szar lenne, nem inkabb ez az igazsag? A kutya leszarja mar elnezest ha egyedul strandolsz a balcsin es tarsai. Semmit nem szolnak masok, ha csak nem mondod uton utfelen mindenkinek, hogy “en most egyedul nyaralok, en most egyedul nyaralok”. Ekkor mar lehet bolondnak hisznek... de nem azert mert egyedul nyaralsz. :D

2019. júl. 25. 20:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Persze. Én minden egyes egyedül ácsorgó emberhez személyesen megyek oda a képébe röhögni. Csak akkor hagyom abba, ha felmutatja a jegygyűrűjét.

Milyen világban élsz? Vagy ennél nem telt jobb kifogásra? Emeld fel a popsid és járj egyet.

(amúgy nekem van barátom, de nem koslatunk folyamatosan egymás sggében. És akkor mi van?)

2019. júl. 25. 20:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Kérdező én a kutyáimon kívül mással nem is megyek ilyen programokra. A kutyák előtt, a barátosném után EGYEDÜL jártam el. Senki se nevetett ki. De ha félsz, hogy mit szólnak a társaid, elmondod, hogy jobban át tudof adni magad a pillanatnak, ha nincs veled senki, a teljes figyelmed a helyé. De amúgy se szól be érte senki.
2019. júl. 25. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!