Pár ap és Vége anyának, legalábbis naptár szerint. Várjátok az őszt, az iskolát, a hűvösebb időt?
Egyedül vagyok, így még meg nyaralni se tudok menni, mert mit szólnak mások...
Ezt beveszi valaki? Nem azert nem mesz el mert mit szoknak masok atyaeg, hanem mert egyedul szar lenne, nem inkabb ez az igazsag? A kutya leszarja mar elnezest ha egyedul strandolsz a balcsin es tarsai. Semmit nem szolnak masok, ha csak nem mondod uton utfelen mindenkinek, hogy “en most egyedul nyaralok, en most egyedul nyaralok”. Ekkor mar lehet bolondnak hisznek... de nem azert mert egyedul nyaralsz. :D
Persze. Én minden egyes egyedül ácsorgó emberhez személyesen megyek oda a képébe röhögni. Csak akkor hagyom abba, ha felmutatja a jegygyűrűjét.
Milyen világban élsz? Vagy ennél nem telt jobb kifogásra? Emeld fel a popsid és járj egyet.
(amúgy nekem van barátom, de nem koslatunk folyamatosan egymás sggében. És akkor mi van?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!