Végre hamarosan vége a 4 hónapos nyárnak és jön az igazi jó idő: szél, eső, kevesebb napsütés, hűvösebb időjárás. Más is örül?
Figyelt kérdés
2020. szept. 25. 11:52
1/21 anonim válasza:
Per pillanat jól esik egy kis ború és hűvös. Amúgy viszont imádom a nyarat, sokkal több erőt és életkedvet merítek belőle, mint a rossz időből.
2/21 anonim válasza:
Annak orulnek igazan, ha nem szuletnenek hulye kerdesek 🤷
3/21 anonim válasza:
Amit Te írtál, annak nem örülök.
Viszont nagyon szeretek ilyenkor autóval menni és gyönyörködni az őszi falevelek sokszínűségében. Vidámmá teszi a lelkem az ilyen tarkaság.
4/21 anonim válasza:
Ilyen kérdéseket minek engednek be az oldalra?
5/21 anonim válasza:
Itt már esik, fúj, a nyárnak VÉGRE nyoma sincs.
Introvertáltként nekem ez maga a gyönyör, amikor végre nem hívogatnak az idétlen kültéri programokra, nem kell izzadni, nem kell a tömegnyomorban megfulladni, hanem végre az otthon nyugalmában betakarózgatok egy bögre tea mellett és olvasgathatok.
6/21 anonim válasza:
Nagyon vártam, az ősz az én évszakom... Utálom a nyarat és a meleget.
7/21 anonim válasza:
Egész nyáron erre várok! Végre!!!!
8/21 anonim válasza:
Tavaszt jobban szeretem, dehat osz nelkul tavasz sincs. Orulok! Es Ady verse jut eszembe:
"Szeretem a beteg rózsákat,
Hervadva ha vágynak, a nőket,
A sugaras, a bánatos
Ősz-időket." :)
9/21 Lazy Lover válasza:
Én utálom a nyarat az ősz jobb
10/21 anonim válasza:
Minden évszaknak megvan a maga szépsége. Sose vágyódom egy bizonyos időjárás és hangulat után sem, így kifejezetten nem is örülök vagy szomorkodom ilyenek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!