Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik bankban ügyintézőként...

Akik bankban ügyintézőként dolgoztok, az ügyfél hogyan szokott bocsánatot kérni tőletek? Mit illene tennem?

Figyelt kérdés

Ma délután voltam a bankban. Az ügyintéző kedves volt velem és segítőkész. Viszont emiatt az ügy miatt amit intéztem (és lassan egy hete tart) már nagyon ideges voltam és amikor az ügyintéző mondta, hogy másnap is be kell mennem, rajta vezettem le a feszültséget. Nem ordibálva, de így is elég gáz volt a viselkedésem. Szegény ügyintéző nem tehet arról ami velem történt, úgyhogy nem neki kellett volna kifejezni a nemtetszésemet.

5-10 perccel azután, hogy kijöttem a bankból, lehiggadtam és elkezdett furdalni a lelkiismeretem. Gondoltam visszamegyek bocsánatot kérni, de az jutott eszembe, hátha másik ügyféllel van, nem akarnám zavarni.

Arra gondoltam, hogy holnap úgyis megyek újra és, ha látom, hogy épp nincs nála ügyfél, odamennék és bocsánatot kérnék.

Gondoltam, viszek egy tábla csokoládét, de nem tudom, hogy a banki dolgozók elfogadhatnak-e ilyent az ügyfelüktől. Nem szeretném őt kellemetlen helyzetbe hozni. Vagy ezt lehet?

Vagy elég, ha csak odamegyek, és elmondom, hogy sajnálom a kifakadásomat, és, hogy megértem, hogy ő nem tehet az egészről és nem rajta kellett volna levezetnem a feszültséget?

Fordított helyzetben nekem is rosszul esne, ha segítenék egy ügyfélnek, ő meg cserébe goromba lenne velem, ezért sejtem, hogy neki se esett jól, és szeretném, ha a holnapi napot nem rossz szájízzel kezdené.

Amúgy nagyon jól kezelte az egészet. Csendesen ült, és megértően bólogatott, amíg én mondtam neki a magamét, mielőtt eljöttem; nem vágott nekem vissza, nem szólt rám.

Előre is köszönöm a tanácsokat!

2022. dec. 27. 23:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
67%

Ne is. Teljesen felesleges. A kutyát nem érdekli a nyomorod. És tanulj meg viselkedni, ez továbbra is fennáll.

Senkit nem érdekel, hogy te egy torony munkát hagytál az asztalon, vagy a kutyád kórházban van. Viselkedj ember módra!

A banki ügyeidet meg intézd online. Neked az való.

2022. dec. 28. 09:55
 12/27 anonim ***** válasza:
70%
10: ezzel a mocskolódókkal helyezted magad egy szintre. Gratulálok :(
2022. dec. 28. 10:10
 13/27 A kérdező kommentje:
Sajnálom, ha mocskolódásnak érzitek azt amit beküldtem ide, de visszaolvasva szerintem semmi sértőt nem írtam.
2022. dec. 28. 10:14
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Ahogyan te mondod, hogy fogyelembe kéne venni, hogy neked kutyádmacskád betegy szr napod van, ugyanugy neked is figyelembe kéne venned, hogy a banki ügyintézőnek is lehet szr napja, beteg családja, magáneleti problemája. Pont, hogy neked nem kellett volna parasztnak lenni vele. Vagy rád ez már nem vonatkozik?
2022. dec. 28. 10:17
 15/27 anonim ***** válasza:
szövegértés...
2022. dec. 28. 10:17
 16/27 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, de ha csak ennyi történt, akkor miért akarsz ekkora felhajtást csapni, csoki, mit tudom én? Így teljesen igazuk van, akik azt írták, nem is fog már emlékezni rád. Mit mondtál neki, „nem igaz, hogy holnap is vissza kell jönnöm”, mérges arccal? Ez nem akkora sztori, persze, nem is udvarias.
2022. dec. 28. 10:36
 17/27 A kérdező kommentje:
16, igen ez történt. Nagyjából azt mondtam halkan és mérges arccal, hogy visszajövök holnap, de sajnos nem tudok ennyit hiányozni a munkából. Erről nem az ügyintéző tehet, hogy nekem vissza kell menem, nem neki kellett volna ezt mondanom, ezért szerettem volna bocsánatot kérni, de reggel elolvastam a hozzászólásokt és elment a kedvem tőle. :(
2022. dec. 28. 10:48
 18/27 anonim ***** válasza:
42%
Ha csak ennyire lettél volna bunkó, akkor nem is gondolkodtál volna azon, hogy visszamenj bocsánatot kérni. 😅 Szerinted ez hol érdekelte az ügyintézőt? Mondjuk az sem, hogy te honnan jöttél meg mennyi munkát hagytál ott. Az a te problémád, nem az övé.
2022. dec. 28. 11:03
 19/27 A kérdező kommentje:
Ez van 18, túl lelkiismeretes vagyok. :) Mindenesetre köszönöm a válaszokat, akkor nem megyek vissza bocsánatot kérni, és ezek után másképpen is fogok rájuk tekinteni, hiszen ilyen stílusban írnak a fórumokon, ennyi indulattal, gyűlölettel, akkor én ezentúl ezt fogom bennük látni. Kedves maradok persze, de már ennek a tudatában megyek ügyeket intézni.
2022. dec. 28. 11:06
 20/27 anonim ***** válasza:
79%
Kutyat nem érdekel, hogy te milyen gondolatokkal mész ügyet intézni. Rajtad kívül kábé hétezer másik emberrel találkoznak, te tényleg azt hiszed hogy ennyire fontos vagy?
2022. dec. 28. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!