Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyi mosdókra kártyás...

Munkahelyi mosdókra kártyás ajtót szereltetni személyre szóló nyilvántartással jogtalan?

Figyelt kérdés

Milyen kreatív megoldásokkal szokták kijátszani a cégvezetők, hogy ez a gyakorlat be legyen vezetve az általuk vezetett cégeknél (főleg amikor nem az övék a cég csak vezetik)

Nem félnek attól, hogy egyszer majd valaki kihívja rájuk a hatóságot?

Mert egyébként a minden sarokba kitett mikrofonos kamera automata szövegleiratozó szoftverrel már teljesen hétköznapi dolog.

Ti tudtok olyan sztorikat, hogy egy szolgáltató cégnél (adminisztráció, magasan képzett szakemberek, technikusok) ez megoldott bármit és előrébb vitte a céget meg a színvonalat?

Mi történik, ha nincs folyamatos jogellenes megfigyelés?

Mit szeretne ilyenkor egy cégvezető? Úgy érzi, hogy majd a kamera és hasonló dolgok leveszik az ő válláról a terhet?

2022. dec. 20. 18:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha aláíratja a dolgozókkal, hogy innentől lesz és ők ebbe beleegyeznek, akkor gondolom megteheti. Amúgy ennek mi értelme lenne? Figyeli ki hányszor megy ki mosdóba vagy azt, hogy mennyi időt tölt ott, hogy ne ott beszélgessenek munka helyett? Mást nem tudok elképzelni.

Amúgy nem ismerek ilyen helyet. Ha valaki nagyon sokat és hosszú időkre jár ki, az szerintem kártyás rendszer nélkül is feltűnő. Illetve ha van olyan, aki rendszeresen dohányzik vagy sokszor és akár fél óráig kávézik a kollégákkal, az még mindig több idő és ezt nem oldja meg.

2022. dec. 20. 18:57
 2/14 anonim ***** válasza:
45%
munkaügyistrollkodás?
2022. dec. 20. 19:06
 3/14 anonim ***** válasza:
71%

"t a minden sarokba kitett mikrofonos kamera automata szövegleiratozó szoftverrel már teljesen hétköznapi dolog."

Ja, persze...Az alapítványiiskolás alternatív képzeleti világban... :-D :-D

2022. dec. 20. 19:07
 4/14 anonim ***** válasza:

Nincs ebbe semmi különös.

Nem azt tartja nyilván, hogy kinek mije és mekkora van...

Ellenben sok a farönk, aki nincs tisztában azzal, hogy milyen dimenzióban van és nem tudja, hogy miként szokás használni a 21. században egy Európában épült illemhelyet.

2022. dec. 20. 19:13
 5/14 anonim ***** válasza:
49%
Azt tudom elképzelni, - már amennyiben valahol tényleg létezik ilyen - hogy azt figyelik vele, ki mennyi időt tölt a retyón. Sok munkahelyen fordul elő, vagy legalábbis itt a gyk-n sokat olvasni arról hogy az emberek pisi-kaki szünetekkel igyekeznek lógni a munkból. De ez meg amúgy kártyás megoldás nélkül is feltűnik egy idő után. Én olyan helyen dolgozom, ahol minden létező ajtó kártyás, még a lift is, de a vécéknél nincs kártya. Nem tudom, mi értelme lenne, mert ígyis látják, hova lépek be, honnan jöttem ki stb. Engem speciel nem zavarna egyébként. Dolgozni járok be, nem lopom a napot. Max kétszer megyek ki mosdóba, hát ha ennyire fontos lenne nekik, felőlem tartsák nyilván, nem érdekel.
2022. dec. 20. 19:50
 6/14 anonim ***** válasza:

Ha hagyjàtok, legközelebb a seggetekbe is dug kamerát.

Hogy ellenőrizze, biztos szarni voltatok-e.

Nálunk is van kamera, mert a parazitàk, amíg mi a pénzt termeljük ki nekik, vagy utazgatnak, vagy a kamera előtt élveznek. Hasznuk nulla.

Kit érdekel, mit hallanak a mikrofonos kamerával.Hàt jó véleményt nem, az biztos. Ha nekik ezt jól esik lehallgatni, hát egészségükre.

2022. dec. 20. 20:44
 7/14 anonim ***** válasza:
Most tényleg van, aki komolyan veszi ezt a kamuságot? :-D
2022. dec. 20. 20:47
 8/14 A kérdező kommentje:
bocsi de nekem pl nagy szerepet jatszott a munkahelyi stressz abban hogy tonkrement a belem (microscopic colitis) es akkor ha nem eszek a munkahelyen es elotte akkor bar wc-n sok idot nem kell majd tolteni a vér meg elfer a gatyaba nemde?
2022. dec. 20. 22:05
 9/14 anonim ***** válasza:
Alapítványi iskola.
2022. dec. 20. 23:00
 10/14 anonim ***** válasza:
Hidd el, számomra létezik olyan fizetés ahol nem érdekelne ha be lennék kamerázva és a mozsdót is kártyával használhatnám. Szóval ha megfizetnek rendesen engem ez nem zavarna.
2022. dec. 21. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!