Mit gondoltok, ez jogtalan kamerahasználat a munkahelyen?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen kamerákat rakatott fel a főnök. Irodán dolgozom, nem kezelünk készpénzt, semmi ésszerű ok nincs arra, hogy kamera legyen feltéve. Azóta folyamatosan hívogat. Ha kitakar valami, akkor azért hív fel, hogy ügyeljek arra, hogy látszódjak a kamerán. Megcsinálhatja ezt?2022. febr. 5. 21:40
1/19 anonim válasza:
kíváncsi lennék vajon jogilag minden megáll e ott a kamera ügyében
próbáld meg levélben intézni a kamerás dolgokat, tehát legyen írásos nyoma ezeknek a felszólításoknak
2/19 anonim válasza:
Szerintem alapvetően csak akkor lehetne, hogy így figyeljen, ha írásban tájékoztat róla és elis fogadod. Legalábbis, az én munkakörömben figyelnek kamerán, de ott mi a biztonsági igazgatóságtól írásban kaptunk róla szerződést, amit alá is írtunk belépéskor.
3/19 anonim válasza:
Jogtalan vagy jogos, valami csak történt ami miatt kidobott az ablakon X összeget emiatt, arra nem gondolsz hogy téged semmi nem kötelez arra hogy Hétfőtől már ne jelenj meg ilyen feltételek mellett? Nem tudjátok a jogaitokat az a baj.
4/19 anonim válasza:
Nem titokban lett felrakva, hiszen tudsz róla.
Vagyis ráutaló magatartással tudomásul is vetted te is meg a többiek.
5/19 anonim válasza:
Lehet, hogy elege van abból, hogy egész nap munka helyett a fészen pasiztok.
Csak látni akarja, hogy lógtok, vagy dolgoztok.
6/19 A kérdező kommentje:
#4 ez nem így működik
#5 elég jól dolgozunk, különben nem telt volna neki megint egy 10 milliós kocsira
2022. febr. 5. 22:01
7/19 anonim válasza:
Lépjvle ha nem tetszik.
Nem titokban csinálja, és ti tudomasul vettétek.
9/19 anonim válasza:
Jogosan rakta ki. Mellesleg miért zavar? Miket csinálsz, amit nem láthat? >:)
10/19 A kérdező kommentje:
A gdpr szerint nem talàltam jogosnak
2022. febr. 5. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!