Hány érdemi munkahelyed volt eddig?
Ilyen 1-2 napos próbamunkás állásokat, gyakorlatot, vagy ami nem tartott értékelhető ideig, azokat ne számoljuk bele.
Miért váltottál munkát? Hány éves voltál? Mennyi vagy most? Milyen típusú munkáid voltak?

Kettő, az első hat évig, a következő 25 éve, az utolsó tízet meg már itt szeretném eltölteni. :)
Közlekedési ágazat, középvezető munkakör (tíz+ éve, korábban persze végigjártam a ranglétrát).

Pontosan nem tudom, tucat fölött elvesztettem a fonalat.
15 éve dolgozom, elég sok mindent kipróbáltam már.
Általában több fizuért szoktam váltani.

40 vagyok. Két informatikatanári állásom volt eddig, és két informatikusi.
Az első helyről azért távoztam, mert rendkívül mérgező volt a légkör. A második helyről azért, mert lejárt a határozott idejű szerződésem. Ezután pedig fel is hagytam a tanárkodással, egész egyszerűen nem az én idegrendszeremnek való. A következő munkahelyről pedig azért jöttem el, mert a kisfőnök egy agresszív tapló volt, és alapvető elvárás volt a heti 10-15 fizetetlen túlóra.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!