Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyváltás - menjek vagy...

Munkahelyváltás - menjek vagy maradjak?

Figyelt kérdés

Jelenlegi munkahelyemen 3 éve dolgozom villamosmérnökként, nagy a hajtás, túlórák, kollégák között van egy kis széthúzás,

de nem vészes. Nagyon sok tapasztalatot szereztem itt, viszont a folyamatos tűzoltás miatt előrelépésnek a lehetősége nem látszódik. 50km-re ingázok minden nap.

Új munkehely lehetősége jött a napokban, információk alapján kényelmes, stresszmentes, 5km-re

10%-kal kevesebb munkaidővel, ami azt jelenti, hogy heti 8 órával többet lennék itthon, munkát hazahozni nem kell. Fejlődési lehetőség itt sem látható, kb 15%-kal kevesebb fizetés, viszont lenne lehetőségem munkaidőben előkészíteni saját vállalkozás alapjait - tervezői jogosultság, önképzés.

Mit gondoltok érdemes lenne váltani? 27F

2022. dec. 16. 20:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A kérdés csak az, amit a #4-ben feltettem (nem kell rá itt válaszolni, csak a némán megválaszolása megadja a váltás kérdésre is a választ). Az én fiatal koromban annyit kerestünk csak, hogy minden plusz pénz kellett. Havi 160 órákat ügyeltünk, ami persze hálistennek nem volt mind munkavégzés, csak a kisebbik része. Nem nagyon volt közöttünk, aki inkább a pihenéshez való jogát hangoztatta volna, miközben csak egy kefírt evett 2 kiflivel reggel hét és délután három között (akikbe több élet szorult, azok tartották fenn a pecsenyéseket). Változik a világ, ha elég pénz van öltözködni, enni, autóra, nyaralni, házat felújítani túlóra nélküli munkahelyen is, az igazán nagy öröm.
2022. dec. 17. 16:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!