Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Teljesen kiutáltak a gyárból...

Teljesen kiutáltak a gyárból ahol dolgozok még csak nem is köszönnek legtöbben. Mit tegyek keressek emiatt másik munkahelyet?

Figyelt kérdés
2022. dec. 12. 06:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10%
#8: Mondjuk nem fogadod el a protekciós állást magasabb bérért? Ezt komolyan meg kell magyarázni? Szerinted bárki lenyeli azt a békát, hogy az ő tapasztalatát, lojalitását háttérbe nyomják ilyen formában? Pláne egy gyári meló szintű alja rétegben?
2022. dec. 12. 08:46
 12/18 anonim ***** válasza:
84%
11: Fogalmam sem volt, hogy magasabb bérem lesz. Életem első munkahelye volt, 19 évesen, örültem, hogy végre dolgozhatok, az öregem nyomatott be oda, a volt munkahelyére. És dunsztom nem volt, hogy a gyárakban ilyenek mennek a dolgozók között, senki nem készített fel rá. Könnyű más farkával verni a csalánt.
2022. dec. 12. 08:54
 13/18 anonim válasza:
59%
Magyarországon nem liberális hollandok élnek,hanem cig -akarom mondani konzervatív magyarok. Márminthogy "magyarok". Lényeg,hogy az evolúciós biológia szerint minél primitívebb típushoz tartozik a többség,annál jobban úgy fogod érezni,hogy egy csapat vérengző csimpánz közé kerültél. Vagy elkerülöd őket,vagy veszel egy használható állapotban lévő gépkarabélyt.
2022. dec. 12. 08:58
 14/18 anonim ***** válasza:
62%
13: 8-as és 12-es vagyok. Nem véletlen, hogy végül inkább a külföldre jövés mellett döntöttem, és pont Hollandiába.
2022. dec. 12. 09:02
 15/18 anonim ***** válasza:
21%
#12: Hát akkor pacsi a faternak is, hogy be tudott tolni, de felkészíteni már nem, hogy mire számíts.
2022. dec. 12. 09:06
 16/18 anonim ***** válasza:
71%
Mivel kalasnyikov úgysincs nálad sajnos munkahelyváltás. A lelki tüneteket követi majd a testi tünet. Munkahelyet lehet tálalni másikat, de egészséged csak egy van.
2022. dec. 12. 09:16
 17/18 anonim ***** válasza:
85%
15: Ő ott nem munkásként dolgozott, hanem művezetőként, majd főkönyvelőként. És szerették és becsülték őt. Gondolom úgy feltételezte (én is amúgy), hogy ebből kifolyólag majd jól bánnak velem. Ami engem illet, ahogy írtam, naív fiatal kezdő voltam. Az való igaz, legalább annyi figyelmeztetést adhatott volna, hogyha a fizetésről kérdeznek, akkor ne mondjak el semmit. Ezt nem feltétlenül tudja magától az ember. Utána a következő munkahelyen már nem árultam el.
2022. dec. 12. 09:30
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Miért utáltak ki, mit tettél?
2022. dec. 12. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!