Teljesen kiutáltak a gyárból ahol dolgozok még csak nem is köszönnek legtöbben. Mit tegyek keressek emiatt másik munkahelyet?
Figyelt kérdés
2022. dec. 12. 06:34
3/18 anonim válasza:
Ok nélkül nem szoktak kollektívan gyűlölni egy embert.
Ha már sikerült gondoskodnod erről - és van választásod, - javasolt a munkahely váltása.
És ha sikerrel jársz, javasolt jobban odafigyelni arra, hogy ne adj gyűlölködésre okot másoknak, - e nélkül is sokan keresik az alkalmat arra, hogy bele tudjanak rúgni valakibe kettőt, mert "csak".
4/18 anonim válasza:
Nyilván nem kényelmes olyan környezetben dolgozni ahol mindenki utál szóval ha nem tudod rendezni a helyzeted akkor hosszabb távon mindenképpen a munkahely váltás lesz a megoldás.
Miértre én is kíváncsi vagyok egyébként.
5/18 anonim válasza:
Én anno biztonsági szolgálat tagja voltam, a legbunkóbb :-D Nekem sem köszöntek, beszólogattak, én meg csesztettem őket, de én bítram :-D Sőt, élveztem :-D Két évet lehúztam így, aztán elmentem másik céghez, ott meg biztonsági őköket ellenőriztem :-D Hát, ne tudd meg, mennyire élveztem 6 éven át :-D
6/18 anonim válasza:
Ahogy #3 írja. Tanulj belőle, keress másik helyet és ott ne csináld azt, amit a jelenleginél
7/18 anonim válasza:
Másik részlegre/műszakba átkérheted magadat
8/18 anonim válasza:
3: Igen, ok nélkül nem szoktak. Csakhogy nálam például azok voltak az okok, hogy protekcióval kerültem be, hogy fiatal voltam, ők meg negyvenes-ötvenesek, hogy nekem parszáz forinttal több volt a havibérem, hogy én drágább kaját ettem a szünetben, mint ők, meg hogy szülőkkel élve sokkal jobban elvoltam. Az ilyen "okok" ellen mégis mit lehetne tenni?
10/18 anonim válasza:
Nem kell ehhez csinálni semmit. Én 34 vagyok, bekerültem egy olyan helyre, ahol 50-es frusztrált idióta p.csák vannak. Már amikor mentem az intetjúra pofákat vágtak meg sutyorogtak. Aztán felvettek, én lettem a főnök jobbkeze (mert folyékonyan beszélek angolul és volt annyi munkatapasztalatom ezen a téren) és láss csodát, annál is jobban utáltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!