Volt már olyan, amikor úgy mondtatok fel egy munkahelyen, hogy nem volt másik munkahely? (és ha igen, minek volt köszönhető a felmondás?)
Igen, még egészen fiatal voltam. Nagyon rosszul éreztem ott magam, utáltam a munkámat, az egész környezetet. Biztosra vettem egy állást, ahova végül nem vettek fel. Teljesen kiborultam. Még a szüleimmel éltem, azt sem tudtam, hogy mondjam meg. Szörnyű volt.
N
Igen, 2 éve nyáron mondtam fel a gyárból ahol akkor már majd 3 éve dolgoztam 3 műszakban
Nagyon szerettem, az embereket is. De belefáradtam. Kicsit besokalltam a monotonitástól.
Júniusban felmondtam hogy lazuljak a nyáron, szórakozzak és bulizzak.
Felmondtam, elmentem 3 hónap álláskeresőire aztán vissza mentem a gyárba dolgozni.
Eddig hatszor mondtam fel életemben, ebből 5-nél úgy, hogy nem volt másik akkor még.
Azért, mert valami miatt nem volt jó. Volt, ahol a főnök volt inkompetens, volt, ahol a munkakörülményekkel volt a problémám. Volt, ahol csak meguntam.
Volt ilyen még,de ott nem a kollégák miatt.
Egy kolléga nagyon jófej volt,viszont én nem bírtam a munkát.
Valami kegyetlen volt,és tudtam hogy nem maradok meg.
Így megkímélve magam,valamilyen szinten őket is beadtam a kulcsot.
Nem volt más,sokáig nem találtam rendes állást.
Tán 1,5 év?
Kb annyi.
Nagyon kellemetlen volt.
Most van,próbaidő után remélem mindenki megbékél velem.
A véleményük dönti el,hogy maradhatok-e,a főnököt nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!