Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan motiváljam magam arra,...

Hogyan motiváljam magam arra, hogy munkát vállaljak?

Figyelt kérdés

Rühellek dolgozni és tenni magamért, eltartani magamat, ez kb a legutáltabb dolog számomra a világuniverzumban. Ezért is élősködöm szüleimen huszonévesen és semmi motivációm arra, hogy kimenjek a való életbe és legyen egy igazi 9-6-ig munkám. Viszont ez az "élet" élhetetlen és szeretnék elköltözni.

Össz-vissz 3 hónapot dolgoztam egész életemben és nem bírtam a (home office ügyfélszolgálati) munka világának monotonitását. Felkel az ember 8:50-kor, beül a gép elé az ember 9-re és a szemem sem vehetem le a monitorról ebédszünetig, ahol van 28 percem enni, majd utána vissza 17:30-ig. Ezután olyan fáradt lesz az ember, hogy egész délután csak alszik. Felkel este 8-kor és 3 órát agyhalott zombiként elvan, majd 11-kor fekvés és ezt ismételni. Majd hétvégén alig van erőm bármit is csinálni...

Pedig lenne egy tök jó hobbim amiből (majd ha befut) szeretnék megélni de 2 naponta 5-6 órát igényel és a munka világa mellett nincs erre ideje az embernek.

Képzettségem csak papíron van (informatikus vidéki diploma), de tudásom nincs, mert csesztem tanulni, inkább melegedésre használtam az egyetemet... Tehát csak biorobot rabszolga munkám lehetne.

Mivel szerezhetnék motivációt? Tényleg már csak az öngyilkosságon gondolkodom, mert egyszerűen amint a munkára gondolok hányinger jön rám. De ha arra gondolok, hogy még sokáig otthon kell élnem akkor is ugyanez a hányinger jön rám. Tehát van 2 választás és mindkettő ugyanolyan rossz...

2022. dec. 11. 22:14
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
17%
Jó, akkor hogy tényleg segíteni is tudjunk, kérlek írd le, hogy önállóan élve hogyan képzeled el a hétköznapjaidat. Mondjuk egy keddi napot. Mi az ami feltoltene?
2022. dec. 11. 22:37
 22/49 anonim ***** válasza:
27%

#16: vasárnap esti kamuprovó...

De mindi g túltoljak a sztorit... és lebuknak. 😂

2022. dec. 11. 22:38
 23/49 anonim ***** válasza:
39%
Nem kamu. Ő Martin.
 24/49 anonim ***** válasza:
44%
Nem én írtam ugyan a here választ, de nekem is az ugrott be elsőre. Ez tényleg nem sértegetés, ezt a jelenséget így hívja a társadalom.
 25/49 anonim ***** válasza:
39%

A here egy tűpontos definíció arra aki felnőtt létére masokkal tartatja el magát.

Ez nem provokació hanem TÉNY.

2022. dec. 11. 22:39
 26/49 anonim ***** válasza:
27%

#23; na neeee..... anyám... 😂😂😂😂

Es mi lett a húsbolttal? 😂

2022. dec. 11. 22:40
 27/49 A kérdező kommentje:
21: Ha egy olyan életem lehetne amit szeretnék: Felkelek amikor akarok, beülök a gép elé mondjuk 2-3 órára. Megcsinálom a hobbim (youtubevideokészítés, vágás, stb). Ezután tartok egy 3 órás szünetet, ahol kaja, edzés, vásárlás, szundi. Visszajövök 3-4 órára élő közvetíteni. Ezek mind videojátékokról szólnak. Ezután pedig alvás.
2022. dec. 11. 22:41
 28/49 anonim ***** válasza:
0%
Laura ki tudja mar törölni a s...ét? 😂
2022. dec. 11. 22:41
 29/49 anonim ***** válasza:
68%

27. Álmodozz....

Nalad ezerszer tehetsegesebbek se élnek meg ilyesmiből...

2022. dec. 11. 22:42
 30/49 anonim ***** válasza:
56%
Úr isten, még egy álmodozó aki videókból akar élni!
2022. dec. 11. 22:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!