Hogy bírják mások ennyire az ébrenlétet?
Figyelt kérdés
Portás vagyok egy gyárban, leszázalékolt. A gyári munkások közül valaki úgy nyomja az éjszakát hogy 5 órakkor felkelt reggel mert a gyerek felkeltette. De mégis fitt. Illetve képesek elmenni éjszakázás után még dolgozni valami plusz munkát vagy italozni a dohánybolthoz, én meg alig várom hogy beesek az ágyba. 24 órázom ma és szívem szerint aludnék csak székben nem tudok, 5 energiaitalt ittam ma de így is aludnék ha otthon lennék az ágyamban. Gondolom az egészségük adja az energiát? Örülnék ha lenne rendes bioritmusom. 22/f2022. dec. 11. 19:23
11/27 anonim válasza:
DE AKKOR NE IGYÁL ENERGIAITALT EMBER főleg ne 5 darabbal/nap pls
12/27 A kérdező kommentje:
Jól van az, hamarabb beadom a kulcsot azt szevasz.
2022. dec. 11. 19:56
13/27 anonim válasza:
de ne már.hát ez az életed.1 darab van belőle
14/27 A kérdező kommentje:
Túl sok mindenre nem jó
2022. dec. 11. 20:01
16/27 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy mikor és mennyit alszik az ember. Teljesen más délután 2 óra alvás, délelőtt 2 óra vagy éjszaka 2 óra.
Én is dolgoztam úgy, hogy délutános után mentem vissza reggel 6-ra, a két műszak között volt 8 órám, amiből kb. 4-et aludtam végig. Nagyon frissen és könnyen felébredtem, és egész nap mozgékony voltam.
17/27 A kérdező kommentje:
Én szombat déltől ma reggel 4 ig aludtam éjszakai műszak után, ritka sz'r túlaludni magamat..
2022. dec. 11. 20:21
18/27 anonim válasza:
"A gyári munkások közül valaki úgy nyomja az éjszakát hogy 5 órakkor felkelt reggel mert a gyerek felkeltette." Azt meg hogyan? Gyárakban az éjszakai műszak este tíztől reggel hatig tart. Hogy alhat otthon reggel 5 órakor?
19/27 A kérdező kommentje:
Úgy hogy 3 műszak és előtte nem éjszakás volt? Csak egy ötlet..
2022. dec. 11. 20:29
20/27 anonim válasza:
19: Hogyhogy ötlet? A te kérdésed, te meséled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!