Hogy bírják mások ennyire az ébrenlétet?
Figyelt kérdés
Portás vagyok egy gyárban, leszázalékolt. A gyári munkások közül valaki úgy nyomja az éjszakát hogy 5 órakkor felkelt reggel mert a gyerek felkeltette. De mégis fitt. Illetve képesek elmenni éjszakázás után még dolgozni valami plusz munkát vagy italozni a dohánybolthoz, én meg alig várom hogy beesek az ágyba. 24 órázom ma és szívem szerint aludnék csak székben nem tudok, 5 energiaitalt ittam ma de így is aludnék ha otthon lennék az ágyamban. Gondolom az egészségük adja az energiát? Örülnék ha lenne rendes bioritmusom. 22/f2022. dec. 11. 19:23
1/27 anonim válasza:
Az energia ital nagyon egészségtelen. Inkább természetes módszerekkel próbálkozz. Hideg vizes arcmosás, friss levegő, setalas, beszélgetés.
Nekik jobban telik az idő, mint neked, biztos az is sokat ratesz.
2/27 A kérdező kommentje:
Energiaitalról nem tudok és akarok lemondani mert nagyon szeretem, most senki nincs a gyárban egyébként, nemrég voltam kint dohányozni, de eléggé hideg van.
2022. dec. 11. 19:29
3/27 anonim válasza:
ne leszokj az energiaitalról hanem napi 1 max 2 darabbal igyál.a te egészséged miatt mondom nem rosszindulatból meg ilyenek csak az a baj, hogy nem egészséges a szívnek(meg sokminden másnak).amgy ajánlom a zenehallgatást,vagy ha mindjárt kidőlsz nyomj le 10 fekvőt vagy mozogj valamit.nekem bejött
4/27 A kérdező kommentje:
Pláne hogy nem tudok fekvőt nyomni.
2022. dec. 11. 19:40
6/27 A kérdező kommentje:
Amúgy x időnként sétálnom kell mert be kell csekkolni a csekkpontokon.
2022. dec. 11. 19:46
7/27 anonim válasza:
akk lehet ha nem hagyod abba a sétálást akkor nem alszol el vagy nem tudom.
8/27 anonim válasza:
Fizikális vagy mentális bajod van?
9/27 A kérdező kommentje:
8.Mindkettő
2022. dec. 11. 19:53
10/27 A kérdező kommentje:
Teljes AR blokk szívritmus zavar végett van szívritmus szabályzóm 4 éves korom óta, 18 éves koromban volt egy szívelégtelenségem de helyrerakták a kamráimat. 4 évesen sanszos hogy oxigénhiányom volt az első műtétemnél ezért van valami tic disorderem és az mellé társbetegség az ocd és a depresszió.
2022. dec. 11. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!