Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy bírják mások ennyire az...

Hogy bírják mások ennyire az ébrenlétet?

Figyelt kérdés
Portás vagyok egy gyárban, leszázalékolt. A gyári munkások közül valaki úgy nyomja az éjszakát hogy 5 órakkor felkelt reggel mert a gyerek felkeltette. De mégis fitt. Illetve képesek elmenni éjszakázás után még dolgozni valami plusz munkát vagy italozni a dohánybolthoz, én meg alig várom hogy beesek az ágyba. 24 órázom ma és szívem szerint aludnék csak székben nem tudok, 5 energiaitalt ittam ma de így is aludnék ha otthon lennék az ágyamban. Gondolom az egészségük adja az energiát? Örülnék ha lenne rendes bioritmusom. 22/f
2022. dec. 11. 19:23
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Az energia ital nagyon egészségtelen. Inkább természetes módszerekkel próbálkozz. Hideg vizes arcmosás, friss levegő, setalas, beszélgetés.

Nekik jobban telik az idő, mint neked, biztos az is sokat ratesz.

2022. dec. 11. 19:28
 2/27 A kérdező kommentje:
Energiaitalról nem tudok és akarok lemondani mert nagyon szeretem, most senki nincs a gyárban egyébként, nemrég voltam kint dohányozni, de eléggé hideg van.
2022. dec. 11. 19:29
 3/27 anonim ***** válasza:
26%
ne leszokj az energiaitalról hanem napi 1 max 2 darabbal igyál.a te egészséged miatt mondom nem rosszindulatból meg ilyenek csak az a baj, hogy nem egészséges a szívnek(meg sokminden másnak).amgy ajánlom a zenehallgatást,vagy ha mindjárt kidőlsz nyomj le 10 fekvőt vagy mozogj valamit.nekem bejött
2022. dec. 11. 19:37
 4/27 A kérdező kommentje:
Pláne hogy nem tudok fekvőt nyomni.
2022. dec. 11. 19:40
 5/27 anonim ***** válasza:
26%

sorry

:(

2022. dec. 11. 19:46
 6/27 A kérdező kommentje:
Amúgy x időnként sétálnom kell mert be kell csekkolni a csekkpontokon.
2022. dec. 11. 19:46
 7/27 anonim ***** válasza:
0%
akk lehet ha nem hagyod abba a sétálást akkor nem alszol el vagy nem tudom.
2022. dec. 11. 19:48
 8/27 anonim ***** válasza:
Fizikális vagy mentális bajod van?
2022. dec. 11. 19:52
 9/27 A kérdező kommentje:
8.Mindkettő
2022. dec. 11. 19:53
 10/27 A kérdező kommentje:
Teljes AR blokk szívritmus zavar végett van szívritmus szabályzóm 4 éves korom óta, 18 éves koromban volt egy szívelégtelenségem de helyrerakták a kamráimat. 4 évesen sanszos hogy oxigénhiányom volt az első műtétemnél ezért van valami tic disorderem és az mellé társbetegség az ocd és a depresszió.
2022. dec. 11. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!