Mik a leglenézettebb,legmegterhelőbb,legrosszabbul fizetőbb munkák manapság Magyarországon?
Figyelt kérdés
Ha csúnyán fogalmazok "alja munkák".2022. dec. 11. 14:03
1/10 anonim válasza:
Aki lenéz bármilyen munkát az egy buta ember. Szükség van mindenkire aki hozzátesz a nagy egészhez.
A bérezés meg általában nem tükrözi a munka hasznosságát, de ez nem az egyén, hanem a társadalom sara.
Igen, tudom, nem ez volt a kérdés, elnézést.
3/10 anonim válasza:
Temetkezésnél dolgozom, kapunk hideget meleget.
De egyetértek az elsővel, bármilyen munkát lenézni szánalmas.
Én sokkal inkább azokat nézem le, akik nem dolgoznak, segélyre várnak, vagy eltartatják magukat
5/10 anonim válasza:
Amit én lenézek: politikus, marketinges, influencer, ...
6/10 anonim válasza:
5.nek Én is így gondolom, de:
Lehet hogy te lenézed, de sokan benyalnak nekik!
7/10 anonim válasza:
Az hogy a politikus és hasonló élősködőket lenézzük attól még nem kell szégyellniük a munkájuk eredményét mint az alulfizetett embereknek.
8/10 anonim válasza:
Én nem nézem le a segédmunkát, szalagmunkát és közmunkát. De az sajnos tény, hogy az ilyen munkakörökben dolgozók többsége nem egy művelt észkombájn.
9/10 anonim válasza:
Szociális terület. Köszönhetően az "ilyen", és hasonló beszólásoknak:
10/10 anonim válasza:
Iszapszívó (szippantós kocsi) munkás. Na annál nincs extrémebb. Kb. bokáig gázolsz a szartanajganajba mindennap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!