Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más gyárakban is ennyire...

Más gyárakban is ennyire szeretnek a dolgozók felmondani, vagy csak ahol én dolgozok?

Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyok itt és jópáran felmondtak már azóta, mert találtak egy jobb lehetőséget. Ez más gyárakban is megszokott hogy ilyen simán felmondanak egy csomóan, vagy ezzel a gyárral van valami probléma, hogy ilyen könnyen elcsábítják a dolgozókat innen más munkahelyek?
2022. dec. 9. 16:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
94%

De, az ország egyik legrosszabb városában élek, ahol k*rv*sz*r a felhozatal, ezért is dolgoztam Budapesti callcenter munkát Home Officeból eddig. De sajnos az is k*rv*sz*r volt. Fel is mondtam a fenébe, most élősködöm szüleimen jelenleg mert nincs jobb. Ez is jobb mint a rabszolgamunka.

Igaz, nem sok időm van mert nemsokára kitesznek hajléktalannak, ha lesz munka, ha nem. De még mindig jobb szerintem, mint gyárazni.

2022. dec. 9. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!