Más gyárakban is ennyire szeretnek a dolgozók felmondani, vagy csak ahol én dolgozok?
Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyok itt és jópáran felmondtak már azóta, mert találtak egy jobb lehetőséget. Ez más gyárakban is megszokott hogy ilyen simán felmondanak egy csomóan, vagy ezzel a gyárral van valami probléma, hogy ilyen könnyen elcsábítják a dolgozókat innen más munkahelyek?2022. dec. 9. 16:36
1/11 anonim válasza:
egyik Ismerösöméknél is valami öszeszerelő uzemben vagy 20 felmondtak(nem tudom ez segít-e)
2/11 anonim válasza:
Nyugi nálunk is ez van,jött egy sokkal jobban fizető gyár a környékre,több száz ember elment már.De az összes gyárban mindig mennek-jönnek az emberek,ezen nem kell meglepődni.
3/11 anonim válasza:
Nem ismerjuk a te munkahelyed.
Az enyem atlag felett fizetett, megis 70-en mondtunk fel 3 honap alatt.
4/11 anonim válasza:
Gyárban dolgozni rabszolgaság. Ki akar önszántából rabszolga lenni?
5/11 anonim válasza:
Én is felmondtam szeptemberben, már Ausztriában vagyok, soha többet "otthon"...
6/11 anonim válasza:
dolgoztam egyszer egy baromfifeldolgozóban. azt mondták hogy jönnek-mennek itt az emberek, és volt olyan aki az első szünetig bírta, aztán kiugrott a kerítésen és elment. két hónap után mondtam fel, addig nem láttam a közvetlen környezetemből leszámolni senkit, de meg tudom érteni mert tényleg kegyetlen egy hely volt. de voltak olyan régi arcok fiatalság is, akik 40 km-ről jöttek, napi kétszer buszozták le a távot, csinálták ameddig fel nem lett dolgozva az aznapi szállítmány ha túlmunkába is hajélott és így áh, nem értem hogy lehet ezt bírni
7/11 anonim válasza:
Ha valaki keveset keres, az +10 000-ért már simán dobbant.
Aki kijön a pénzéből, az már inkább mérlegeli a munkakörülményeket IS.
8/11 anonim válasza:
de az senkinél sem tényező hogy valahová beszokott, alkalmazkodott, és az új hely új kihívások ha zárkózottabb ember? biztos nem vagyok egyedül ilyen gondolatokkal. bár tudom az ember máshogy mérlegel ha családja, gyereke van, de mégis ez a járt utat járatlanért esete ugrik be nekem
9/11 anonim válasza:
8-as Hiába tanultam be és alkalmazkodtam, ha fos a munka... Nem akarok rossz munkát végezni, mert rühellem.
10/11 anonim válasza:
9. valszeg nem élsz olyan környezetben ahol kurv*s**r a felhozatal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!