20 eves hetero ferfi vagyok es kulfokdon dolgozom mint Vezeto Legiutas Kisero egy cegnel. Van egy nem heteto kollega aki fojton ram nyomul sokszor utasok elott es iszonyu kellemetlen de a munkajat jol vegzi szoval nem tudom kirugatni.otletek?
Figyelt kérdés
Termeszetesen mar beszeltem vele errol de sott a baratnom is aki szinten utaskisero de egyszeruen kezdem azt hinni hogy megszallottan csak engem celoz be2022. dec. 9. 16:02
21/23 anonim válasza:
A purser is dönthet úgy, hogy leszedi a PAD-ot. Amúgy nem utas és “bőrönd” a következő, hanem a cargo. De hagyjuk, te nem vagy purser. Egyetlen épkézláb mondatot nem vagy képes 28 hiba nélkül leírni.
22/23 A kérdező kommentje:
Szerintem is hadjuk , egy nekem nem kell elszamolnom neked semmirol, meg bizonygatnom, szoval szerintem mas valakit farassz a hulyesegeddel
latszik hogy egy rosszindulatu irigy ember vagy. Talan ha rakeresnel fapados legitarsasagok oldalara akkor talan rajonnel hogy sok tartsasag pont letolja hogy milyen iskolaba jartal.
2022. dec. 12. 14:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!