20 eves hetero ferfi vagyok es kulfokdon dolgozom mint Vezeto Legiutas Kisero egy cegnel. Van egy nem heteto kollega aki fojton ram nyomul sokszor utasok elott es iszonyu kellemetlen de a munkajat jol vegzi szoval nem tudom kirugatni.otletek?
Figyelt kérdés
Termeszetesen mar beszeltem vele errol de sott a baratnom is aki szinten utaskisero de egyszeruen kezdem azt hinni hogy megszallottan csak engem celoz be2022. dec. 9. 16:02
11/23 A kérdező kommentje:
Ez nem a Malev ahol 6 allamvizsga kell hogy utaskisero legyel , 2022 van 21.szazad ha beszelsz angolul es atmesz a 5 hetes treningen akkor nyilt palya elotted
18 evesen mar lehet jelentkezni legtobb tarsasaghoz 2 ev alatt siman eljutsz Vezeto Legikisero poszt ig , van olyan aki 6 honap alatt eri el
2022. dec. 9. 20:30
12/23 anonim válasza:
Kamu. 20évesen nem lehetsz purser, ahhoz sokkal komolyabb tapasztalat kell. Nem hogy purser, de a sima crew is nagyon szépen tud kommunikálni, ahogy te írsz, hogy rettenetes a helyesírásod, hogy le sem tudod írni, magát a munkakört -“Legikesero”- ebből világosan látszik, hogy ezt csak kitaláltad. Ilyen írásképpel az interjúra sem jutnál el.
13/23 A kérdező kommentje:
Jajj ugy imadom az otthoni magyarokat olyan okosak vagytok en vagyok kulfoldon en latom mi kell ,,,,
2022. dec. 11. 13:14
14/23 anonim válasza:
Arra szeretnénk megkérni, hogy ne fantáziálgass a meleg kollégáidról mintha ők akarnának tőled valamit.
15/23 A kérdező kommentje:
Hasznos valasz adas latom kb nulla
2022. dec. 11. 15:44
16/23 anonim válasza:
Amennyiben nem kitaláció a kérdés, kirúgatni nem tudod a kedves kollégát, kérd át magad másik járatra. Indoknak személyeskedést, munkában zavaró tényezőt nevezz meg.
Amennyiben kitaláció, tipp. Ha hihető kérdést akarsz kiírni, ügyelj az írásképre és a helyesírásra!😀 Illetve nevezd meg jól a munkádat!
17/23 anonim válasza:
12es vagyok. Akkor játszunk! Milyen típuson repülsz?
18/23 A kérdező kommentje:
Boeing B737-800NG ICAO B738
Boeing B737 Max 8 ICAO B38M
2022. dec. 11. 18:43
19/23 anonim válasza:
Gépi vagy kézi rakodású e a 737-800? Te mint purser mit tehetsz a PAD-al, ha az MTOW alacsonyabb, mint a TOW. Mit teszel ha azt látod, hogy 13C-n ül egy WCHS utas, a vészkijárat egyik ülésén pedig egy túlsúlyos?
20/23 A kérdező kommentje:
Tulsuj eseten a Kapitany hozza meg a donteseket ( vagy utast vagy borondot hagynak hatra altalaban) ,. Purser kent a kabinert vagyok felelos. Kezdjuk azzal hogy 13C nem letezik mivel a repulogepeken nincs 13. sor 12 utan 14 jon. Ha tulsujos ul a veszkijarat mellett, akkor megkerdezem hogy veszhelyzet eseten ki tudja e nyitni az ajtot, es ha igent mond akkor nincs jogom elultetni kiveve ha annyira tulsujos hogy nem fer kis a veszkijaraton.
2022. dec. 11. 18:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!