20 eves hetero ferfi vagyok es kulfokdon dolgozom mint Vezeto Legiutas Kisero egy cegnel. Van egy nem heteto kollega aki fojton ram nyomul sokszor utasok elott es iszonyu kellemetlen de a munkajat jol vegzi szoval nem tudom kirugatni.otletek?
Figyelt kérdés
Termeszetesen mar beszeltem vele errol de sott a baratnom is aki szinten utaskisero de egyszeruen kezdem azt hinni hogy megszallottan csak engem celoz be2022. dec. 9. 16:02
1/23 anonim válasza:
Mondod neki, ha nem fejezi be, akkor a főnöknek szólsz.
3/23 anonim válasza:
És még a szakmád nevét se tudod helyesen leírni...
Trollocska.
5/23 anonim válasza:
4, kötőjellel írandó. Légiutas-kísérő.
6/23 anonim válasza:
#4:
"heteto, fojton" --> ezeket sem vetted észre?
7/23 anonim válasza:
6, rossz helyesírása bárkinek lehet, de a szakmája nevét az is le tudja írni. Ezért nem tettem szóvá.
A heteto egyébként sem helyesírási hiba, hanem elírás.
8/23 anonim válasza:
20 évesen vezető légiutas-kísérő? Ennél nagyobb kamut..
10/23 anonim válasza:
Kérd őt vagy magad más járatra, ha van erre lehetőség!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!