Jön a Mikulàs az irodába de van aki csak elfogadja de nem hoz???
Hatan vagyunk egy irodában.
Minden évben szoktunk apróságot tenni a kollégák asztalára Mikulás gyanánt.
Van olyan kolléga aki tavaly sem hozott, az volt az első Mikulása nálunk.Megjegyezte hogy jé jött a Mikulás, és ennyi volt.
Multheten beszéltük vajon idén mi lesz.
Hát idén sem készült. Nem nagy dologra gondolok de egy db szaloncukor vagy valami… viszont ő kapott idén is mindenkitől.
Döbbenet.
Úgy voltam vele szóvá teszem.
És nem magam miatt. A kollégái miatt akikkel együtt dolgozik minden nap. Az enyém az iroda egyébként. De egyáltalán főnökként megtehetem??
Semmi keresnivalója a "mikulásnak" egy munkahelyen.
Rágódj csak tovább a semmin! :D
Nekem is volt olyan munkahelyem, hogy állandóan ajándékokat kellett egymásnak venni, miközben a fizetésünk egy vicc volt. Amikor egy utálatos kolléganőm elment máshova dolgozni, a búcsúpartijára egy új kávéfőzőt KÖVETELT. Meg is kapta. Én szívem szerint patkánymérget vettem volna neki, de úgy voltam vele, végül is minden pénzt megér, hogy nem kell tovább bámulni azt az utálatos, ellenszenves pofáját. Remélem belefulladt a kávéba azóta.
A kérdező meg pont olyan mocsadék, mint a volt főnöknőm, aki miután osztályvezető lett, már visszaköszönni sem volt hajlandó senkinek. Valami szépségkirálynőnek képzelte magát a ványadt testével meg a ronda fejével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!