Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jön a Mikulàs az irodába de...

Jön a Mikulàs az irodába de van aki csak elfogadja de nem hoz???

Figyelt kérdés

Hatan vagyunk egy irodában.

Minden évben szoktunk apróságot tenni a kollégák asztalára Mikulás gyanánt.

Van olyan kolléga aki tavaly sem hozott, az volt az első Mikulása nálunk.Megjegyezte hogy jé jött a Mikulás, és ennyi volt.

Multheten beszéltük vajon idén mi lesz.

Hát idén sem készült. Nem nagy dologra gondolok de egy db szaloncukor vagy valami… viszont ő kapott idén is mindenkitől.

Döbbenet.

Úgy voltam vele szóvá teszem.

És nem magam miatt. A kollégái miatt akikkel együtt dolgozik minden nap. Az enyém az iroda egyébként. De egyáltalán főnökként megtehetem??

2022. dec. 6. 19:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%

"csapat építő kétszer van egy évben nyáron és télen, minden évben külföldöni nyaralás négy nap , tèlen pedig síelés. Kiváncsi lennék kinek vannak ilyen céges programjai. Bunkók."

A jó Isten mentsen meg az ilyen képmutató munkahelytől és az ilyen mézesmázos kétszínű kollégáktól.

2022. dec. 6. 20:14
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
A Mikulás nem törődik ilyesmivel.
2022. dec. 6. 20:17
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Csak a lúzerek mennek évente kétszer is a kollégákkal meg a félhülye főnöknővel nyaralni.

Örülök, ha legalább a nyaralás alatt nem látom ezeket.

Nyaralni pedig a családjával vagy a barátnőjével megy az ember.

2022. dec. 6. 20:41
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
11-es szívemből szóltál. 😂🙏
2022. dec. 6. 20:47
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

- Tibor beszélnünk kell.

- Tessék főnökasszony.

- Sajnos el kell bocsássam Tibor.

- De miért? Elrontottam valamit?

- Munkavégzése tökéletes Tibor. De nem tud beilleszkedni a kollektívába. Nem hozott szaloncukort kollégáinak.

- ?????? Nem volt a munkaköri leírásomban.

- Sajnálom Tibor. Távoznia kell. Ön a leggyengébb láncszem. Hagyja el a villát MOST!

2022. dec. 6. 20:52
 16/23 anonim ***** válasza:
81%
Ilyenkor áldom az eszemet, amiért a magam ura voltam mindig, ezért soha nem volt főnököm, aki megkeserítette volna az életemet.
2022. dec. 6. 20:56
 17/23 Darius- ***** válasza:
38%
Nézd, az a helyzet nem minden ember tarsasag orientalt. Az ajandékot nem akarja visszautasitani, mert az tényleg bunkosag lenne, viszont részt venni sem akar a fesztivalban. Talan ugy lehetne bevonni ot, hogy mindenki huz egy nevet a kalapbol. Aztan elmondhatja benne van-e ebben vagy nem. Ha nem, akkor kihagyjatok ot és nem kap semmit.
2022. dec. 6. 21:06
 18/23 anonim ***** válasza:
69%
Te,mint főnök? No commment...
2022. dec. 6. 21:29
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, miért kell fölösleges konvencionális szokást ráerőltetni a másikra, ha egy hót fölösleges dolog ez: nem mindenki aakar/szeret jópofizni, így el kell az ilyet engedni, és nem foglalkozni vele: szerintem ettől nem fog megsértődni...
2022. dec. 6. 23:28
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Sajnos KKV-nál ez jellemzően így megy. Van "a" főnök, aki kitalál mindenféle céges szokást és ráerőlteti a dolgozóira, de azt már nem veszi észre, hogy sok dolgozónak ez csak púp a hátán. Leváltani nem lehet, mert nincs rendes menedzser a cég mögött, ha meg szólnak érte, akkor ők lesznek kirúgva, mondván nem tudtak beilleszkedni a vállalati kultúrába. Hány ilyenről hallottam már, te jó ég és minden esetben a főnökség volt kiakadva, hogy miért nem találnak normális munkaerőt. Nem véletlen, hogy én nem dolgozok KKV-nak. A kérdező ocsmány válasza iskolapéldája, hogy mi megy ottan.
2022. dec. 6. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!