Hehe, új munkahelyi probléma, a Mikulás botrány XD. Nekem soha eszembe nem jutott Mikulásra venni bármilyen kollégának bármit, nem vagyunk gyerekek.
2022. dec. 6. 19:42
2/23 anonim válasza:
Megbeszéltétek vele egyáltalán?
2022. dec. 6. 19:48
3/23 anonim válasza:
Életed legnagyobb problémája legyen ez. Normális esetben ez nem is a dolgozók dolga lenne, hanem a főnöké.
2022. dec. 6. 19:48
4/23 anonim válasza:
dolgozni jár be, nem pedig kisiskolást játszani.
2022. dec. 6. 19:49
5/23 anonim válasza:
Ez nagyon gáz. Ti is csak azért adtok egymásnak, mert vártok cserébe valamit? Az úgy nem is őszinte…
2022. dec. 6. 19:51
6/23 anonim válasza:
Mármint olyan értelemben, hogy veszel egy tucat csokoládét és szétosztod, nem pedig elvárod, hogy ők szervezzék meg. Meg sem merem kérdezni, hogy csapatépítő tréning szokott-e lenni és azt is maguknak kell-e szervezniük.
7/23 anonim válasza:
Nálunk is volt aki vett, mi nem. Aztán megbeszéltük, aki akart hozott, aki nem az nem. Nem kötelező!
8/23 anonim válasza:
Én tavaly rá kakiltam a főnök asztalára és tettem mellé egy szalon cukrot.
Próbálták kideritteni ki volt, de nem sikerült.
Idén mondták h nemkell ajándékot hozni
2022. dec. 6. 19:55
9/23 A kérdező kommentje:
Ennyi bunko embert mint ami itt van…
1: én senkitől nem várom el
2: az évek során alakult ki ez a szokás
3: mivel kis fős a cég nem 200 darabot kell venni
4: mindenki adott megbeszélés nélkül is , neki is
5: csapat építő kétszer van egy évben nyáron és télen, minden évben külföldöni nyaralás négy nap , tèlen pedig síelés. Kiváncsi lennék kinek vannak ilyen céges programjai. Bunkók.
2022. dec. 6. 20:06
10/23 anonim válasza:
Veled van baj. Nem hoz, nincs rajta manír. És? Több ember kéne a kollégád fajtájából, belőled meg kevesebb. Egyelőre szar az arány.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!