Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgoznátok hétvégén, ha...

Dolgoznátok hétvégén, ha alapból nem lenne akkor kötelező?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy ezen a hétvégén mind a kettő nap dolgoznom kell, mert 2 napig nem volt jó a rendszer, és a határidő meg hétfőig van.

De ezen kívül is néha kell dolgoznom hétvégén, igaz lecsúsztathatom, illetve vannak olyan napok amikor semmi dolgom nincs, ilyenkor azt csinálok amit akarok.

A fizetés nagyon jó 550 ezer forint nettó, csak stresszes a munka és néha hétvégén is kell dolgoznom pluszban.

2022. dec. 2. 13:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Nem, de nem értem, hogy ez a válasz hogyan segít ki téged.
2022. dec. 2. 13:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
550 nettóért egy ilyen helyzetben nekem egyszer beleférne. Rendszeresen csak akkor dolgoznék hétvégén, ha túlóraként kifizetnék, ami ilyen nettó mellett már egész jó összeg.
2022. dec. 2. 13:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én gyakran dolgozgatok hétvégén, cserébe hétköznap kihagyok itt-ott félnapokat. Ha valami elintéznivaló van, és az mindig van, sokkal egyszerűbb hétköznap munkaidőben, mint este vagy hétvégén rohangálni.
2022. dec. 2. 13:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretem a munkámat és amúgy összeegyeztethető a családi életemmel, akkor igen.

Amúgy nem. Én most pont azért váltok, mert túlóráztatni akarnak és még csak nem is szeretem amit csináltatni akarnak velem (egy darabig azt gondoltam, hogy nem is munkaköröm, de a szerződésem alapján amúgy az utolsó pontba beleérthető).

2022. dec. 2. 13:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozna a halál.
2022. dec. 2. 13:42
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor szoktam, igen. Nyugisabb, jobban lehet koncentrálni, mert nem csörög a telefon.
2022. dec. 2. 13:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Náluk engedik, hogy átkérjünk munkanapot szombatra, ha hétköznap szükségünk van szabadnapra. Szoktunk ezzel élni.
2022. dec. 2. 13:59
 8/11 anonim ***** válasza:
25%

550 nettóért dolgozzon a k*rva anyja hétvégéken is, már ne is haragudjon meg senki. Igen, ez nem egy rossz bér, kényelmes életet lehet vele élni, anyagi nehézségek nélkül. Egy átlagosan kényelmes életet, amit pont könnyedén szét lehet b@szni azzal, ha nincs hétvégéd meg szünnapod. Nekem ekkora összeg nem jelentene annyit, hogy áldozatokat hozzak érte, mert általa is csak egy általános jólétet tudok biztosítani, aminek akkor van értelme, ha van is időm élvezni.

Ha a duplájáról beszélgetnénk, lehet, hogy dolgoznék hétvégén. Le tudnék húzni pár évet és félre tudnám tenni legalább a felét, de inkább többet. Ez így megérné talán. De 500... Nem, bocs, ennyi pénzért a klasszikus 8 órás munkaidő játszik nekem, heti 5 nappal. Nevezzetek elkényeztetettnek, de akkor is így gondolom

2022. dec. 2. 14:21
 9/11 anonim ***** válasza:
95%
8 Te mit olvastál? Nem hétvégén IS kell dolgozni, hanem rugalmasan. És ez nem a fizetésről szól.
2022. dec. 2. 14:27
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Alapbol nem, de most jól jön a duplan fizetett túlóra.
2022. dec. 2. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!