Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem vettek be a karácson...

Miért nem vettek be a karácsonyi névhúzásba, ajándékozásba ahol dolgozok pár hónapja már?

Figyelt kérdés
Azért mert csak egyszerűsített foglalkoztatásban vagyok ott, előtte meg diákként (ettől függetlenül nyár óta köztük vagyok), vagy mert utálnak, ki vagyok közösítve? Az egyik vezető kérdezgette a többieket hogy benne akarnak-e lenni, engem senki se kérdezett. Szóval valamiért alapból nem is akarják hogy részt vegyek ebben
2022. dec. 2. 03:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
90%
Örülj neki, nálunk is volt ilyen, aztán mondtam, hogy ezt már általánosban is utáltam, és ha lehet kimaradnék belőle. A többiek azért húztak egymás között, én meg legalább nem idegeskedtem feleslegesen.
2022. dec. 2. 07:54
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én magam mondtam, hogy nem akarok részt venni, de ha csak engem hagytak volna ki direkt sunyin, nekem is rosszul esne.
2022. dec. 2. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!