Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem vettek be a karácson...

Miért nem vettek be a karácsonyi névhúzásba, ajándékozásba ahol dolgozok pár hónapja már?

Figyelt kérdés
Azért mert csak egyszerűsített foglalkoztatásban vagyok ott, előtte meg diákként (ettől függetlenül nyár óta köztük vagyok), vagy mert utálnak, ki vagyok közösítve? Az egyik vezető kérdezgette a többieket hogy benne akarnak-e lenni, engem senki se kérdezett. Szóval valamiért alapból nem is akarják hogy részt vegyek ebben
2022. dec. 2. 03:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy parasztok, azért.
2022. dec. 2. 04:40
 2/12 anonim ***** válasza:
44%
vagy nem akar senki részt venni.
2022. dec. 2. 05:18
 3/12 A kérdező kommentje:
De részt vesznek
2022. dec. 2. 05:27
 4/12 anonim ***** válasza:
57%
Valószinuleg barátok között akarnak ajándékozni, és nem akarnak másokkal foglalkozni
2022. dec. 2. 05:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Te jo eg mekkora nyomorekok.

Nekik nem is adnek semmit.

Orulj neki,hogy nem pazarolod a penzed es a kedvesseged ilyen emberekre.

2022. dec. 2. 05:36
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
Akkor barátkozzanak cégen kívül :) Ez nem így megy... legalábbis nem így kéne.
2022. dec. 2. 05:36
 7/12 anonim ***** válasza:
95%
Inkább örülj neki.. Mégis ki akar ajándékot venni a munkatársának? Nem is értem ezt a dedós dolgot, még általános második osztályban elment, de felnőttként minek erőltetni? Elmegyek, elvégzem a munkám, aztán hagyjon mindenki békén, biztos nem szánnék egy percet se a magánéletemből bármilyen munkával kapcsolatos dologra.
2022. dec. 2. 05:44
 8/12 anonim ***** válasza:
94%

7-es:

Mert erőltetni kell ezt a “mi egy csapat vagyunk” vagy a jobbik szöveg..”egy család”.

Na ez egy akkor hatalmas red flag nekem,hogy amelyik cég ezt kiejti a száján ott fordulok is az ajtó felé és elköszönök az interjún..

2022. dec. 2. 05:58
 9/12 anonim ***** válasza:
92%
Bunkók, sz4rd le.
2022. dec. 2. 06:17
 10/12 anonim ***** válasza:
89%
Egy átmeneti figurának tartanak, aki csak ideiglenesen van velük.
2022. dec. 2. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!