Hogy kezelitek a tipikus nagy szájú, "menő" csávó típusú kollégát a munkahelyeteken?
Figyelt kérdés
Aki játssza az eszét, igyekszik vicces lenni és folyton dumál.2022. nov. 29. 06:28
11/20 anonim válasza:
Pár szót váltok velük aztán megyek a dolgomra.
12/20 anonim válasza:
Kérdés, bírom-e a humorát... mert van abból a típusból olyan, akinek szeretek a társaságában lenni... meg van, aki már lefáraszt vagy idegesítő. Na a utóbbit igyekszem kerülni a kötelező munkán kívül.
13/20 A kérdező kommentje:
Engem olyan szinten irritál a jelenléte, hogy szorongok szabályosan mellette amikor együtt kell dolgozzunk abban a 2-4 órában. Az is egy örökkévalóságnak tűnik. Ráadásul egyszer már meg is keverte a szart a fejem felett. Holott anno tök jó fejnek gondoltam.
2022. nov. 30. 07:47
14/20 anonim válasza:
Egytől tízig mennyire érzed nehéznek beszélni vele erről?
16/20 anonim válasza:
Én, miután a munkahelyi nagypofàjút már nem tudtam sem elviselni, se leràzni ( köszönöm). Szóltam a tulajdonosnak és elmondtam hogy ez így nagyon nem oké, ahogy viselkedik.. Kétszer is bepanaszoltam. Végül nem tudom, minek köszönhetően, de velem szemben visszavett az arcából. Bàr látja is, hogy nem vagyok megfelelő falat neki.
17/20 A kérdező kommentje:
Egytől tízig tizenegy. Sajnos olyan kollégákkak van jóban, akik szétkapnak engem munkahelyen kívül.
2022. nov. 30. 11:40
18/20 anonim válasza:
Mit értesz pontosan szétkapás alatt?
19/20 A kérdező kommentje:
Megvernek.
2022. nov. 30. 13:34
20/20 anonim válasza:
Szerintem félreértésben vagyunk: nem azt mondtam, hogy küldd el a k.rva anyjába, hanem hogy beszéld meg vele, hogy kellemetlenül érint a stílusa. Ha ezt a megfelelő módon teszed, kötve hiszem, hogy súlyos konfliktusba keverednél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!