Ismerősek vagytok olyan hölgyek körében, akinek nem tipikus női foglalkozása van?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, mint mondjuk ipari alpinista, lakatos, esztergályos, asztalos vagy kőműves.2021. szept. 20. 22:00
1/15 anonim válasza:
Egyik lány unokatestvérem épitészmérnök.
2/15 A kérdező kommentje:
Igen, nos én inkább fizikai munkára gondoltam, mondhatjuk munkásnőre.
2021. szept. 20. 23:09
3/15 anonim válasza:
Miert kerdezed? Valamilyen cikkhez gyujtesz anyagot esetleg?
5/15 anonim válasza:
En raktaros vagyok, de webfejlesztest tanulok. Mondjuk az sem feltetlen noies, de nem fizikai. Nem tartom magamat melos nonek, csak ez fizet jol jelenleg :)
7/15 anonim válasza:
Én is ismerek mérnökinformatikust
8/15 anonim válasza:
Ismerek buszvezeto, rendőr, erdész munkakörben dolgozó holgyeket.Én magam biztonsagi őr vagyok./no/.Fizikai munkában. esztergalyos, postás/levél kezbesito/ nőket ismerek.
9/15 anonim válasza:
Igen, elég sok hölgy kolléga dolgozik a telephelyen.
(Buszvezetők vagyunk, és a lányok is csuklóssal nyomják).
10/15 anonim válasza:
Buszvrzető, börtönőr, biztonsági őr, esztergályos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!