Írnátok nekem ilyen tipikus MLM maszlagokat? Példák lent.
Figyelt kérdés
Pl. új jelöltek keresésénél: "De hát tulajdonképpen már te is ugyanezt csinálod, hiszen te is ajánlasz az ismerőseidnek termékeket, szolgáltatást, éttermet, filmeket stb. de ezért senki sem fizet neked jutalékot, hát akkor nem sokkal jobb, ha minden ajánlás után jutalékot kapsz?"
meglévő tagoknál: "Azért nem vagy eléggé sikeres, mert nem fordítasz rá elég időt, nem dolgozol elég keményen, a te hibád, hogy nem érsz el sikereket"
2022. nov. 17. 19:28
1/6 anonim válasza:
Inkább őszinte legyél! Mond azt, hogy ha elég sok hülyét beszervezel, akkor szépen lehet keresni vele.
2/6 anonim válasza:
Ez az MLM már 20 éve is idejétmúlt volt!!
3/6 A kérdező kommentje:
Nem én MLM-ezek! Isten ments! Ezeket a hülye dumákat gyűjtöm.
2022. nov. 17. 21:50
4/6 anonim válasza:
A legemlékezetesebb az volt mikor egy régi barátnőm, akivel már 2-3 éve egy szót nem váltottam rám írt, hogy mi van velem, nagyon hiányzom neki stb. Majd rövidesen előadta, hogy nem akarok e kipróbálni valami terméket most bevezető áron. :D Meg a csapatába is szívesen beszervez mert, hogy ismét olyan jóban szeretne velem lenni mint régen. :D Ultra gáz volt, nem is értem, ő magát tanultnak gondolja és ilyen totál levágós gáz MLM-be belefogott.
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Egyszer voltam ilyen MLM-es hülyeségen, amikor még középsuliból jöttem ki. Meghallgattam az előadást, hát nagy baromság volt. Előadták a mantrát, de nem érdekelt utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!