Mit lehet tenni az igazi inrtika sz*rkavaró tipikus "hamu alatt lapul a tűz" típusú kolléganővel? (25/L)
Van egy lány az irodában aki egyidős velem. Külsőleg nincs okom féltékenynek lenni, nem panaszkodhatok, tehát a problémám nem ez.
A problémám ezzel a lánnyal az, hogy a munkakörünk ugyanaz, így jóban kellene lennünk. Annyiszor próbáltam már meg szeretni őt, jó tulajdonságokkal felruházni, hátha nem fog idegesíteni annyira a jelenléte, de egyszerűen az egész jelenségétől szétver az ideg, pedig olyan jó lenne, ha tudnám őt legalább kedvelni, mert nem akarok innen elmenni.
Csak hogy értsétek:
Az a tipikus sz*zk*rva. Olyan ruhákban jár, mint egy apáca, állandóan suttog, egy hangos szava nincs, úgy csinál, mintha mindenkit szeretne, és már idegesítően udvariaskodik, kb. ha valaki meglöki azt is megköszöni és ezzel a viselkedéssel elhitette az itt dolgozó idősebb nőkkel, hogy ő milyen jó és szerény ember.
1. Na most... ha az öreglányok megtudnák, hogy eddig a nagyobb társaságunkból kb. mindenki megdugta és arról zengenek ódákat, hogy milyen elvetemült b*aszás, lehet, hogy az itt dolgozó hölgyikék is meglepődnének... :D
Konkrétan múltkor 3 fiú a csöcsméretét tárgyalta egy buliban, mert már mindhárman látták.. :D
Ezzel nem lenne gond, de itt az irodában hallottam, hogy egy kolléganőnknek azzal haknizott, hogy "jaj ő még csak 2 emberrel volt", holott én tudok csak 6-ot. :'D
2. Itt halkan suttog, nekem meg fenyegető sms-eket írogat, ha olyan kedve van, hogy figyeljem meg, hogy ő szépen keresztbe tud ám nekem tenni, ha akar, ha még egyszer visszaszólok neki az irodában.
3. Múltkor hallottam, hogy a főnökkel flörtölt, meg kellette magát neki, csak azt hitte senki nem látja.
4. Észrevettem, hogy nagyon ügyesen kavarja a szálakat, hogy azért mert ő engem láthatóan nem bír, a többiek se bírjanak.
Annyira szeretném elengedni, de egyszerűen (talán a karakán stílusom miatt) nem bírom az ilyen őszintétlen, megjátszós kamu embereket, akik nem mondják ki amit gondolnak, hanem a háttérben kavarják a kakit és közben mindenkivel megd*gatják magukat, mikozben játszák a szűzet.
Volt dolgotok ilyennel? Mit tegyek egy ilyen emberrel? Hogy kezeljem, hogy ne idegesítsen? Annyira szeretném ezt elengedni, mert így csak magamnak ártok.
A legnagyobb baj, hogy az idősebb nőkollégáink (ketten vagyunk fiatalok), már teljesen elhitték, hogy én vagyok a sátán, mert én azért megmondom a magamét, ha úgy van, meg vagányan öltözöm, őt meg úgy kezelik, mint Szűz Máriát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!