Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet tenni az igazi...

Mit lehet tenni az igazi inrtika sz*rkavaró tipikus "hamu alatt lapul a tűz" típusú kolléganővel? (25/L)

Figyelt kérdés

Van egy lány az irodában aki egyidős velem. Külsőleg nincs okom féltékenynek lenni, nem panaszkodhatok, tehát a problémám nem ez.

A problémám ezzel a lánnyal az, hogy a munkakörünk ugyanaz, így jóban kellene lennünk. Annyiszor próbáltam már meg szeretni őt, jó tulajdonságokkal felruházni, hátha nem fog idegesíteni annyira a jelenléte, de egyszerűen az egész jelenségétől szétver az ideg, pedig olyan jó lenne, ha tudnám őt legalább kedvelni, mert nem akarok innen elmenni.

Csak hogy értsétek:

Az a tipikus sz*zk*rva. Olyan ruhákban jár, mint egy apáca, állandóan suttog, egy hangos szava nincs, úgy csinál, mintha mindenkit szeretne, és már idegesítően udvariaskodik, kb. ha valaki meglöki azt is megköszöni és ezzel a viselkedéssel elhitette az itt dolgozó idősebb nőkkel, hogy ő milyen jó és szerény ember.

1. Na most... ha az öreglányok megtudnák, hogy eddig a nagyobb társaságunkból kb. mindenki megdugta és arról zengenek ódákat, hogy milyen elvetemült b*aszás, lehet, hogy az itt dolgozó hölgyikék is meglepődnének... :D

Konkrétan múltkor 3 fiú a csöcsméretét tárgyalta egy buliban, mert már mindhárman látták.. :D

Ezzel nem lenne gond, de itt az irodában hallottam, hogy egy kolléganőnknek azzal haknizott, hogy "jaj ő még csak 2 emberrel volt", holott én tudok csak 6-ot. :'D

2. Itt halkan suttog, nekem meg fenyegető sms-eket írogat, ha olyan kedve van, hogy figyeljem meg, hogy ő szépen keresztbe tud ám nekem tenni, ha akar, ha még egyszer visszaszólok neki az irodában.

3. Múltkor hallottam, hogy a főnökkel flörtölt, meg kellette magát neki, csak azt hitte senki nem látja.

4. Észrevettem, hogy nagyon ügyesen kavarja a szálakat, hogy azért mert ő engem láthatóan nem bír, a többiek se bírjanak.

Annyira szeretném elengedni, de egyszerűen (talán a karakán stílusom miatt) nem bírom az ilyen őszintétlen, megjátszós kamu embereket, akik nem mondják ki amit gondolnak, hanem a háttérben kavarják a kakit és közben mindenkivel megd*gatják magukat, mikozben játszák a szűzet.

Volt dolgotok ilyennel? Mit tegyek egy ilyen emberrel? Hogy kezeljem, hogy ne idegesítsen? Annyira szeretném ezt elengedni, mert így csak magamnak ártok.

A legnagyobb baj, hogy az idősebb nőkollégáink (ketten vagyunk fiatalok), már teljesen elhitték, hogy én vagyok a sátán, mert én azért megmondom a magamét, ha úgy van, meg vagányan öltözöm, őt meg úgy kezelik, mint Szűz Máriát.

2022. szept. 28. 11:24
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
58%
nem olvastam végig. tipikus női csináljunk problémát a semmiből dolog.
2022. szept. 28. 11:32
 2/35 anonim ***** válasza:
95%
Jézusom, hogy történhet ennyi minden egy munkahelyen, a pláne meg az, hogy hogy érdekelhet téged ennyi minden egy kolléganővel kapcsolatban..... Én dolgozni járok be, azzal foglalkozom. Ha valaki nem szimpi nem szólok hozzá csak ha muszáj, ennyi. Te meg egy egész regényt tudtál írni egy db kolléganődről :D
2022. szept. 28. 11:33
 3/35 A kérdező kommentje:
Gondolom titeket még nem irritált senki... jó nektek :D Hosszabban is tudnék is írni nyugi, mert megkeseríti a mindennapjaim.
2022. szept. 28. 11:37
 4/35 anonim ***** válasza:
42%
Hívd ki egy iszap bírkózásra.
2022. szept. 28. 11:40
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Most te minek foglalkozol azzal hogy hány emberrel volt együtt?
2022. szept. 28. 11:44
 6/35 A kérdező kommentje:
Mert hazudik róla...mindenkinek. Sőt kihangsúlyozza, még ha nem is kérdezik, hogy ő milyen szűzies életet él.
2022. szept. 28. 11:48
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, egészségére. Egyik fülön be, másikon ki.
2022. szept. 28. 11:50
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
Így van, egészségére. Normális ember amúgy se kérkedik, főleg nem munkahelyen a nemi életével se pro, se kontra. Vicc kategória felnőtt emberek közt azt ecsetelni, hogy "még csak" hány férfival volt.
2022. szept. 28. 11:53
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem az a bajod, hogy elrontja a munkát? Kit érdekel a magánélete? Téged miért érdekel, a barátnője szeretnél lenni?
2022. szept. 28. 11:54
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Te pontosan ugyanolyan alja vagy mint ő, ezt bizonyítja az, hogy belemész a játszmába. Normális ember leszarja az ilyesmit és egész egyszerűen figyelmen kívül hagyja.
2022. szept. 28. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!