Mitől lesz valaki ennyire lelkiismeretes a munkában?
Figyelt kérdés
Holnap reggel lesz az esküvönk. Ma du-n már miènk volt a terem. Nem kèrtünk nagy dolgot, egy alap beállítást, mondván, hogy majd alakítunk ahogy gondoljuk. Ma be is mentünk, volt egy elkèpzelèsünk, ès valahogy nem akart összeálni.Nem volt az az igazi... Majd jött egy fiatalos srác, hoztak nekünk díszeket, azt hozta be a terembe. Picit furcsáltam, mert nem kifejezetten volt munkaruha, hanem mintha utcai ruha lett volna. Elmondtam a problèmámat, mire levette a pulóverèt, mondott nèhány jó ötletet, ès beállt segíteni az elrendezèsben, egy papírból kevesebb lett fènymásolva, ès elment gyors lemásolni. Az asztal, ahol ebèdelni fogunk azt is segített átrendezni, terítèst összehozni a díszekkel stb.Ez kb 2-3 óra volt.Közben pedig beszèlgettünk,az ő esküvőjèről, meg amiket az adott helyen szerveznek, vannak e problèmás rendezvènyek. Teljesen öszíntèn válaszolt, mondta hogy a 10 fős rendezvènytől 5-600 főig tartanak rendezvènyeket, meg nagyon változatos a felhozatal. Hogy vannak problèmás szervezők, de amikor már 4* re jönnek vissza ugyanazzal a rendezvènnyel akkor gördülèkeny az együtműködès stb. Majd mondtam neki, hogy nem akarom feltartani ha van más dolga nyugodtan csinálja az, mert mások is vannak ott... (ment egy rendezvèzvèny egy másik terembe kb 200 fővel), ès mondta, hogy nyugodjak meg, ha nem akarna itt lenni, akkor már nem lenne itt, mert reggel 5 re jött ès 1 kor lejárt a munka ideje. (kb 30 perce segített, ès ez volt du-n 5 fele). Ès a legjobb az volt, hogy látszott rajta, hogy nem nyűg neki, nem azon van hogy lekoppintson minket, mert mondta, hogy ha holnap bármire szüksègünk lenne, akkor csak szóljunk, ès jön.Annyira megnyugtató a tudat, hogy holnap egy lelkiismeretes ember is lesz ott, aki enyire szereti azt amit csinál... De vajon mi ösztönözhet egy embert ilyen jó munkavègzèsre?2022. nov. 25. 20:11
1/10 anonim válasza:
Szereti a munkáját és jól akarja csinálni, ennyi.
3/10 anonim válasza:
Mondod hogy neki is volt esküvője, valószínűleg átérzi hogy ez mennyire fontos nap nektek. Segített, hogy jobb legyen nektek.
Másrészről ha mondjuk egy vállalkozóról van szó, akinek ügyfelek kellenek, akkor nem engedheti meg magának hogy lepattintson embereket. Nem csak a bevétel miatt, de kellenek az ajánlások, az újabb megrendelések és az újabb megkeresések.
4/10 anonim válasza:
Lelkiismeretes, és szereti a munkáját. Általában az ilyeneket kihasználják sajnos.
5/10 A kérdező kommentje:
3#nem válalkozó, az adott cègnèl dolgozik.
2022. nov. 25. 21:00
6/10 anonim válasza:
"Picit furcsáltam, mert nem kifejezetten volt munkaruha, hanem mintha utcai ruha lett volna" miért milyen a esküvőszervező munkaruha
7/10 A kérdező kommentje:
Az adott helynek vannak "uniformjai) ès ezeken a hely emblèmája rajta van, illetve nèvtábla. A vezetőknek öltöny, a pincèreknek pincèr ruha, a teremberendezőknek (ha jól emlèkszem) fekete poló. Rajta pedig egy kèk adidas poló volt. (ès ott dolgozott mert egy pincèr a nevèn szólította)
2022. nov. 25. 21:51
8/10 A kérdező kommentje:
Bocsi nem jut eszembe a helyes szó, meg hibásan is írhattam... Tehát amikor egy meg van szabva a munkahelyiviselet.
2022. nov. 25. 21:53
9/10 Ghgj válasza:
Szereti a munkáját, nem nyűg neki ezzel foglalkozni, hanem feltöltődés.
10/10 A kérdező kommentje:
Uuuuuhhh... Nagyon fáradt vagyok...
2022. nov. 25. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!