A munkáltatók miért nem értékelik a ilyen lelkiismeretes munkaerőt?
Három éve dolgozom ennél a cégnél kamiomsofőrként, annó pályakezdőként kerültem ide. Már a kezdetektől az a szerencse ért, hogy a legjobb írányítóval dolgozhattam. Sok olyasmit is megtett, ami igazáből nem az ő feladata lett volna, de ezzel jelentősen megkönnyítette a sofőrök dolgát, és hatékonyabban is tudtunk dolgozni, ezáltal ugyanannyi idő alatt több pénz keresve, a többi fuvarszervezőhöz képest.
Sajnos januártól el fog menni, mert nem tudott megeggyezni a vezetőséggel a fizetésemelésről. Rongyos havi 30ezer forint miatt inkább hagyják elmenni, pedig ennél sokkat többet ér a munkája és a szakértelme. Én és másik 5 sofőr, megbeszéltük, hogy cég helyett kifizetjük mi neki azt a havi 30ezret csak maradjon, de nem hajlandó elfogadni tőlünk.
Igaza van. Hogy ti fizettek, az esetleges, de méltóságán aluli.
Ő a munkájáért a munkaadótól várja el a megfelelő bért.
Megalázó, hogy ti dobjátok össze neki. Amúgy meg 30 ezer Ft. emelés
is nulla.
1-es vagyok.
Nem beszélve arról, hogy adózatlan, törvénytelen, és nem számít bele
az a 30 ezer a nyugdíj alapjába.
Akkor se értékelik a jó munkaerőt, ha nem tudják mennyire az.
Ha valaki nem reklámozza magát eléggé (nem túl, hanem eléggé!) akkor nem számíthat jó béremelésre. Az késő, ha a főnök akkor jön rá amikor elment a dolgozó. Kell az önmenedzselés.
Nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!