Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha tudod, hogy a te helyedre...

Ha tudod, hogy a te helyedre jött az új kolléga, akkor milyen lelkiismeretesen adod át a pozícióval kapcsolatos tudnivalókat,tudásodat?

Figyelt kérdés
Úgy hogy előtte nem mondtak neked ilyesmit, hogy el fogsz menni.
2021. szept. 22. 08:04
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Nálam az volt, hogy egy másik kolléga elment szülni és az ő helyre kerestek embert, de megkértek, hogy tanítsam be az én feladataimra is, mert ha beteg vagy szabin vagyok ő fog helyettesíteni. Aztán egy nap behívtak, hogy szarul megy a cégnek és "gazdasági okok" miatti leépítés van. A bérestől megtudtam, hogy az új csaj 25 éven aluli és kapnak rá támogatást, azért küldtek el engem, mert amúgy a szülő csajt én is ki tudtam volna helyettesíteni, csak én többe voltam a cégnek, mint egy pályakezdő...

Ha előbb tudtam volna akkor is rendes lettem volna a csajjal, hiszen nem tudhatta, meg nem tehet róla, hogy gané a cégvezetés.

2021. szept. 22. 08:20
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem tudnám akkor elmondanék neki mindent becsületesen. Ha gyanakodnék akkor csak a minimumot. Egy havert már vagy 4-5x rúgták ki ugyanabból a gyárból aztán könyörögték vissza. Volt, hogy autót küldtek érte!
2021. szept. 22. 08:44
 3/10 A kérdező kommentje:

És ha úgy mutatják be neked, hogy ő egy tapasztalt szakember xy területen.

Egyébként te is azon a területen vagy és tudod hogy két ilyen embert nem tartana meg a cég, akkor mennyire lennél együttműködő a "tapasztalt szakemberrel"?

2021. szept. 22. 09:08
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

Nem el fogsz menni, hanem elküldenek. Nem mindegy.

Bizonyára rossz szájízzel adnék át. Sok bizalmi infót biztosan nem, a kapcsolatrendszerről, telefonszámokról, e-mailekről biztosan nem adnék át semmit. Kaparja össze maga. Ezeket amúgyse ildomos kiadni.

Lennének iratok amiket meg vagy hazaviszek vagy iratmegsemmisítővel etetnék meg.

2021. szept. 22. 09:08
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem tehet róla, úgymond, akkor szívesen, ha meg nem a legjobb akkor csak picit.
2021. szept. 22. 09:09
 6/10 anonim ***** válasza:
12%
A minimumot megmutatnám neki,de egész nap azon lennék.hogy kitörlöm a cimlistakat és fontos papírokat tüntetek el, utana ráhivnám az adóhatoságot a cégre. Feltéve,ha ki akarnak tolni velem!
2021. szept. 22. 09:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha nem mondtak neked olyat, hogy el fogsz menni, az lehet azért, mert te mondtál fel, vagy más munkakörbe kerülsz, nem csak azért, mert ki akarnak rúgni.
2021. szept. 22. 09:54
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
#7: Ha más munkakörbe kerülsz azt nem titkolják, megmondják. Az nem gond, bármikor besegíthetsz, ha nem tudnak valamit.
2021. szept. 22. 10:20
 9/10 anonim ***** válasza:
91%
Meg lehet oldani az ilyen problémákat úgy, hogy látványosan adagolja az ember a haszontalan információkat. Simán képes vagyok napokon keresztül beszélni a semmiről, ha a helyzet ezt kívánja. Aztán lesz majd bőven ideje bizonyítani az illetőnek, - ha nem hívnak időközben az ő helyére is egy cserejátékost.
2021. szept. 22. 11:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Vigye, jöjjön, egy teherrel kevesebb bajom lenne.
2021. szept. 22. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!