Ha tudod, hogy a te helyedre jött az új kolléga, akkor milyen lelkiismeretesen adod át a pozícióval kapcsolatos tudnivalókat,tudásodat?
Nálam az volt, hogy egy másik kolléga elment szülni és az ő helyre kerestek embert, de megkértek, hogy tanítsam be az én feladataimra is, mert ha beteg vagy szabin vagyok ő fog helyettesíteni. Aztán egy nap behívtak, hogy szarul megy a cégnek és "gazdasági okok" miatti leépítés van. A bérestől megtudtam, hogy az új csaj 25 éven aluli és kapnak rá támogatást, azért küldtek el engem, mert amúgy a szülő csajt én is ki tudtam volna helyettesíteni, csak én többe voltam a cégnek, mint egy pályakezdő...
Ha előbb tudtam volna akkor is rendes lettem volna a csajjal, hiszen nem tudhatta, meg nem tehet róla, hogy gané a cégvezetés.
És ha úgy mutatják be neked, hogy ő egy tapasztalt szakember xy területen.
Egyébként te is azon a területen vagy és tudod hogy két ilyen embert nem tartana meg a cég, akkor mennyire lennél együttműködő a "tapasztalt szakemberrel"?
Nem el fogsz menni, hanem elküldenek. Nem mindegy.
Bizonyára rossz szájízzel adnék át. Sok bizalmi infót biztosan nem, a kapcsolatrendszerről, telefonszámokról, e-mailekről biztosan nem adnék át semmit. Kaparja össze maga. Ezeket amúgyse ildomos kiadni.
Lennének iratok amiket meg vagy hazaviszek vagy iratmegsemmisítővel etetnék meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!