Milyen mekiben/burger kingben/kfcben dolgozni?
#12 van hűtött víz, azt lehet inni. De csúcsforgalomban wc-re sincs idő kimenni, nemhogy inni.
(Szerettem ott a pörgést, a versengést, a munkatársakat is (néhány kivételével).
De gyakran túlzásokba estek. Mindegy. Már elengedtem.)
#12 nem fogom. De ők már tudtommal nem dolgoznak ott.
Majd ha minden kötél szakad lehet visszamegyek majd egyszer, páran azért hiányoznak onnan.
#13 fix mindenkinek, és egyforma, még a műszakvezetőknek is ugyanannyi a szünet ideje.
Meki:
Ha jól emlékszem 2 vagy 3 szünet van.
Van étterem ahol egyáltalán nem lehet a 8 órás műszak alatt szünetben sem cigizni (nem érdekli őket, hogy kezet mosol).
2 db 10 perces, és 1 db 20 perces, amit le kell dolgozni.
Kfc:
Itt is le kell dolgozni ha jól emlékszem. Itt is 3 szünet van(?) Van 1 fél órás kaja, meg 2 db 10 perces, valami ilyesmi. És lehetett cigizni🤤 (de éttermenként változó lehet ez is).
#15 nem hiszem, hogy általános lenne amit 1-2 ember megengedhetett magának. Szerintem ez egy picit maradandó, mert azóta félek a vezetőktől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!