Akik mekiben dolgoznak diákként, ti önéletrajzzal jelentkeztetek? Milyen adatokat adtatok meg?
Szia! Melyik étterem érdekelne?
Már most május elején utána kéne menned, mert júniusban nem lesz helyed.
Első körben az Iskolaszövetkezetnél kellene regisztrálnod. A Fürge Diák, a Multi Job, az euDIÁKOK és a Meló-Diák viszi kábé az összes Mekit, de szerintem a Multi Jobhoz menj, ők a legjobbak.
Javaslom, hogy olyan mekibe menj, ahol magasabb az órabér, ha budapesti vagy, ezeket ajánlom:
Keleti Meki,Békásmegyer Meki,Pólus Center Meki, Érdi Meki
ezekben 1300 ft az órabér :)
Igen, 1300 a bruttó, ami azt jelenti, hogy az adókedvezmény miatt a kérdező, mint diák ennek az órabérnek a 85%-át meg is kapná, ez 1105 ft nettóban óránként. Este 6 után 30%-os műszakpótlékkal dolgoznak a diákok, ez óránként 1436 ft-ot jelent.
16 éves, diáknak.
Szerintem ez bőven jó. Az én 47 éves klinikai szakpszichológus nénikém - aki egy Pedagógiai Szakszolgálatban dolgozik főállásban - nemrég mesélte, hogy az ottani kolléganőivel kiszámolták, hogy ők kb. 1300 ft-os órabérért dolgoznak. Majdnem 50 évesen, 25 éves szakmai múlttal a háta mögött.
Úgyhogy én bátorítanám a kedves kérdezőt, mert ma Magyarországon ez az órabér bőven magasnak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!