Titeket milyen gyorsan hivnak vissza miutan jelentkeztetek egy allasra?
Változó.
Szombaton délután jelentkeztem valahova, ma megkerestek.
Volt, ahol még aznap délután visszahívtak, hogy akár aznap mehetek interjúra.
Volt olyan, aki 5 hónap után hívott fel, hogy felvettek...
Természetesen volt, ahonnan soha nem jeleztek vissza, és olyan is volt, ahol az első kör után 1,5 hónappal később akartak behívni második körre.
Általában 2-3 nap, legfeljebb 1 hét telt el az önéletrajzom elküldése és az interjúra meghívás között.
A jelenlegi munkahelyem viszont minden képzeletet felülmúlt: Csütörtök éjjel jelentkeztem, péntek reggel 9-kor hívtak, megbeszéltünk egy talákozót a következő hétre. Az interjú végén mondták, hogy majd pár napon belül értesítenek az eredményről, viszont az ajtóból visszahívott a főnök, hogy "tudja mit, úgyis maga a legjobb, meg elegem van a felesleges körökből, szóval fel van véve". :D
Teljesen változó. Nekem is volt olyan, hogy 4 nap múlva be is hívtak, a jelentkezés után kb. 1,5 héttel már ott is dolgoztam.
Általános szabályként TALÁN az mondható, hogy ahonnan 2-2,5 hétig nem jön semmilyen visszajelzés, az egy ideig mindenképpen bukó. De az még lehetséges, hogy ha csak kicsivel marad el az ember a kívánalmaktól, elrakják a CV-jét és ha újra keresnek embert hasonló pozícióba, később behívhatják.
A rekord hossz majdnem öt hét az életrajz elküldése, és az interjú között, majd utána ismét négy hét, mire szóltak, hogy jöhetek.
Rövidségre pedig délelőtt 11 körül ment a CV, délután fél kettő- kettő között hívtak, hogy mikor tudnék bemenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!