Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit szoktál hazavinni a...

Mit szoktál hazavinni a munkahelyedről?

Figyelt kérdés

Akár ha adnak valamit, akár neked tetszik meg valami. Csak őszintén.

Én pl a napi egyszeri étkezésen kívül szoktam hazavinni kaját magammal, vagy néha törlőpapírt "veszek el". Vendéglátás.

2022. nov. 25. 17:30
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
22%
14 En pont ezekre az aprosagokra gondoltam, amikor azt irtam, nem hozok haza semmit, mert nincs itthon ra szuksegem :D Semmi ilyet nem hasznalok itthon, csak tollat, de az van egy csomo normalis, amire kell, arra nem a 120 forintos tollakat hasznalnam.
2022. nov. 25. 19:46
 22/47 anonim ***** válasza:
75%
Mert a 120 forintos toll miben rosszabb, mint a 800 forintos? Ugyanúgy kéken fog.
2022. nov. 25. 19:52
 23/47 anonim ***** válasza:
78%

Tollat, teát, kávét, jegyzettömböt, táblát, szobanövényt, asztalt, széket, kanapét, monitort, laptopot, fejhallgatót, mobiltelefont, dokkolót, kábeleket, kolléganőt, tévét, kanapét, hűtőt, mosogatógépet, molnárkocsit, elektromos autót és biztos volt más is.

Minden műszaki felszerelést kiosztanak miután lejárt a gari.

2022. nov. 25. 20:02
 24/47 anonim ***** válasza:
88%
#21 És attól, mert neked nincs rá otthon szükséged, már másnak se lehet? Nem értem, mi a fenét akarsz ezzel mondani. :D
2022. nov. 25. 20:02
 25/47 anonim ***** válasza:
79%
#22 Abszolút így van! Írkálni bármelyik toll jó, de én még rajzokhoz is simán használom a 120 forintosat. Nem kell mindig a Faber-Castell.
2022. nov. 25. 20:04
 26/47 anonim ***** válasza:
70%

🤣 Fáradtságot.

Pár kollégám munkat is visz haza. 👌

2022. nov. 25. 20:32
 27/47 anonim ***** válasza:
77%
Stresszt és gyomorgörcsöt.
2022. nov. 25. 20:47
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
A megmaradt kaját. Mást nem, - mert még az élményeimet, problémáimat is bent hagyom, amelyek a munkámmal kapcsolatosak.
2022. nov. 25. 21:26
 29/47 anonim ***** válasza:
14%

Amit kihozok rendszeresen: Kaja, ragasztós cetli, gombos tű (de csak vèletlen) kulcsok (mindig nálam marad, engem hívnak mindig először, hogy nálam van e?), whitebord filcek,törölköző, törlőrongy, fogkefe, fogkrèm,tusförkő, kèzápoló, fertőtlenitő, hypo, bútoráoló, wc papír, energiaital (volt olyan hogy 1 karton redbull) kèzmosó szabban(nagyon jó illata van....) tányèrok, csèdzèk, kès kanál villa, lámpa, ègő, illatos gyertya.

1* alkalom: laptop (kölcsönbe, ès vissza is vittem, èpen) 1.5 m-es asztal (egy szállítóval) hosszabbító, 10 m-es HDMI kábel, whitebordhoz törlő izè,szilikon (lakás felújjítás)

Amit már nem: Benzinpènz (23 km-re 265 km-t számoltam naponta)

Amit nem viszek haza:kaja, üdítő

Amit semmi körülmèny között se: olyan dolgok, ami nem a cègè, esetleg lehetsèges, hogy egy kollègámè!!! Kètes esetben megkèrdezem, hogy kiè, vagy TABU listára teszem....

Kb ennyi

2022. nov. 25. 21:40
 30/47 Sunshinedoll ***** válasza:
18%

Egyrészt, szerintem aki minimálbért keres, az nyugodtan lopjon csak a munkahelyéről, vigyen mindent, amit tud :D

Másrészt én szerintem direktben sose hoztam el semmit, max tollat, ha benne maradt a táskámba, véletlen beledobtam, mikor mentem tárgyalni v vmi.

Ill. szokott lenni kéthetente egyik nap nálunk a vezetőknek egy nagyobb, egésznapos workshop, ahová mindig rendelnek nekik kaját, és abból sokszor szokott maradni, akkor mi is rárepülünk és bedobozoljuk magunknak másnapra. De ez nem lopás igazából, mert direkt kirakják, hogymaradt egy csomó ez vagyaz.

egyetemista koromban volt, hogy csentem el ezt-azt a kémia laborból :D

2022. nov. 25. 21:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!