Mit szoktál hazavinni a munkahelyedről?
Akár ha adnak valamit, akár neked tetszik meg valami. Csak őszintén.
Én pl a napi egyszeri étkezésen kívül szoktam hazavinni kaját magammal, vagy néha törlőpapírt "veszek el". Vendéglátás.
Teljesen oszinten, nem lopkodtam soha munkahelyrol aprosagokat. Szerencsere futja wc-papirra meg egyebekre. Amikor anno dolgoztam vendeglatasban, akkor persze vihettunk haza kajat este ha annyi maradt, de ezt sem titokban, a fonok mindig ott volt zaraskor, kozosen osztoztunk😄
Igazabol tul sok minden nincsen egy atlag munkahelyen, amire azt mondanam, hogy itthon is hasznat vennem. Aminek igen, az meg nyilvan tul nagy erteku ahhoz, hogy csak ugy elhozzam.
Valamelyik reggel pont erről volt szó az egyik rádióban.
A beérkező rengeteg sms-ben sorolták a hallgatók, hogy szinte minden mozdíthatót ellopkodnak a Wc-papírtól kezdve az üzemanyagig, vagy 100 féle dolgot is említettek.
5.
Szépen megmutatták, hogy a magyar nép nagyrésze olyan, mint Orbán és a sleppje.
Ezért tűrik el Orbán ámokfutását.
6.
Lopni csak nagyban érdemes, de a nép már ennyivel is megelégszik, hogy mindent ellopkodnak a munkahelyükről amit csak lehet.
7.
Értelmes, erkölcsös ember nem lop.
Ez az, ami miatt mindig is szolga mentalitású, ostoba, csőcselék lesz a magyarok legnagyobb része.
Ezért nem lesz változás Magyarországon.
Megmarad napszámos szintűnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!