Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Sok magyar munkahelyen miért...

Sok magyar munkahelyen miért nem akarják elfogadni ha egy dolgozó introvertált, miért akarják ráerőltetni az extrovertált viselkedést?

Figyelt kérdés
úgy vettem észre sértődés, harag és sok helyen bosszú kirugatás jár érte ha valaki minimálisan kommunikál, nem akar magáról beszélni, nem áll le bratyizni a többiekkel
2022. nov. 25. 13:19
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
70%
#7 Nehogy már itt győzködd magad hogy hülye aki nem akar a munkahelyén (ahova kizárólag azért jár, hogy pénzt szerezzen, dolgozzon) privát dolgokról szájat tépni, és privát kapcsolatokat kialakítani... Nehogy már...
2022. nov. 25. 13:46
 12/30 anonim ***** válasza:
17%

Az a baj a legtöbb introvertált még arra sem hajlandó, hogy ezt lekomunikálja, hogy introvertált. Márpedig sokszor ez kívülről ùgy látszik gyűlöli az egèszet, muszájból van ott, ès semmi ambició nincs benne, hogy el legyen végezve a feladat.

Főleg ahol csapatmunka van ezek fontosak, de a jó komunikáció kulcsfontosságù

2022. nov. 25. 13:47
 13/30 anonim ***** válasza:
9%
#11 dolgozd fel, hogy működik az emberi kapcsolatok ápolása.
2022. nov. 25. 13:48
 14/30 anonim ***** válasza:
25%
na jól van, nem csodálom, hogy munka és emberi kapcsolatok helyett nem jut más, mint lebzselni egy anonim online fórumon a többi szociofóbiással
2022. nov. 25. 13:52
 15/30 anonim ***** válasza:
88%

#14 megengeded egy introvertáltnak, hogy kivel barátkozzon? A lehetőség barátkozni, párt keressni a munkahelyeken adott, de nem kötelező.

A munkával kapcsolatos dolgokat egy introvertált is letudja kommunikálni

2022. nov. 25. 13:57
 16/30 anonim ***** válasza:
81%

A #6. adott a legértelmesebb választ, az extrovertáltak természetesen lepontozták.

Mert sokan a munkahelyeken élik ki a szociális életüket, és nem képesek ép ésszel felfogni, hogy vannak akik csak dolgozni szeretnének bejárni, kevés beszéd, klikkeskedés, furkálódás, mások kibeszélése nélkül is le lehet tudni egy műszakot.

2022. nov. 25. 14:04
 17/30 anonim ***** válasza:
90%

#13 Buta vagy? Pont azt mondom hogy a munkahely nem az emberi kapcsolatokról szól, hanem a munkáról. Szerintem te összekevered a felnőtt életet a gimivel. Kapcsolatot ápolni a szabadidődben kell.

Egyébként számomra teljesen mindegy lenne, hogy valaki csak a munkahelyén tudja kiélni a társas igényeit, mert amúgy a kutya sem szól hozzá. Beszélgessen, haverkodjon, kit érdekel. A gond csak a te fajtáddal van, akik képtelenek felfogni, hogy a munka NEM EGYENLŐ a közösségi élettel. Ti vagytok azok akik magukra veszik ha valaki nem kezel titeket a személyes barátjaként, durcizik, klikkesedik, veri magát a semmin.

Egyébként meg volt már pár munkahelyem, és sosem azokon a helyeken voltak a legjobb kollégáim, és a legnyugodtabb napjaim, ahol ilyen "mi itt egy család vagyunk :) bármit meg lehet beszélni egymás között :) vajon ma milyen pletykát fogok hallani??? :)" mentalitás volt.

Soha.

2022. nov. 25. 14:07
 18/30 anonim ***** válasza:
39%

A "családias környezet/légkör" típusakat messziről kerülni kell.

Ott ki van jelentve már a hirdetésben, elvárás, hogy magánéleted legapróbb, legintimebb részleteiről IS be kell számolnia a munkakeresőnek.

2022. nov. 25. 14:15
 19/30 A kérdező kommentje:
Engem konkrétan emiatt besároztak a főnökségnél és ezáltal kirugattak a "drága jó" ex kollegáim. Igen, egyetlen bűnöm annyi volt, hogy nem trécselgettem velük, hanem csak a munkával kapcsolatban kommunikáltam, és ez a főnök szerint elfogadhatatlan volt. A munkát rendben elvégeztem, ebbe még a főnök sem tudott belekötni, nem talált a munkámban kivetni valót, de mivel nem pofáztam végig a 8 órát nem voltam odavaló
2022. nov. 25. 14:22
 20/30 anonim ***** válasza:
88%
#1 jelen, a munkaidőm nagy részét egyedül, egy számítógép előtt kellett tölteni, minimális kommunikációra volt szükség, amit természetesen megtettem, majd azért küldött el a főnök, mert "nem vagyok elég beszédes" (megjegyzem, a megfelelő emberekkel igenis az vagyok), mert amúgy amikor nem volt munka, a többiek a saját műszakjukban kimentek beszélgetni a többiekkel, én meg nem tettem...
2022. nov. 25. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!