Mitől lehet az, hogy egy másokkal elég közvetlen ember, aki nekem jó barát, épp engem nem ölel meg pl. elbúcsúzáskor?
Figyelt kérdés
Ellenben más, erősen introvertált netes barátaimmal; akiket először láttam, mégis előbb öleltek röviden, aztán köszöntek. Amúgy mindkettő rendben van, mindenki legyen önmaga, csak ez így most érdekel.2022. aug. 27. 15:58
1/5 anonim válasza:
Ki megy oda olelgetni? A többiek hozzá vagy ő hozzájuk? Mert én csak akkor koszongetek így amikor más is kezdeményezi mivel nem nagyon szeretem az olelkezest. Lehet higy ő is így van vele. Mivel te nem kezdeményezted ő nem erőltette. De szerintem sokan nem is szeretik, nem kell erőltetni.
2/5 anonim válasza:
Talán úgy érzi nem vagytok annyira jóban, vagy nem akarja hogy félreértsd, ilyesmi. Már ha mindenki mással csinálja, kivéve veled.
Ha senki mással sem, akkor egyértelmű hogy ő nem híve ennek, nem ölelkezős típus.
3/5 anonim válasza:
"Csak mert valaki nem úgy szeret téged, ahogy te szeretnéd, az még nem jelenti, hogy nem szeret téged szíve minden szeretetével." - García Márquez.
4/5 anonim válasza:
Attol fugg mennnyire vagytok kozvetlenebbek egymassal
De amugy az elso valaszoloval is egyetertek
Vagy egyszer oleld meg te is ot es nezd meg a reakciojat:D
5/5 anonim válasza:
Nincs jelentősége, - mert ne a Harlemben élünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!