Képes egy férfi ennyire megváltozni?
Műszakvezetőmmel nem szoktunk beszélgetni, ritkán 1 évben 2 szer hozzám szól hogy mit csináljak meg még.
Néha nem köszön ha jön , csak megy tovább.
Nem vagyunk beszélgető viszonyba sem, mert nem ugy hozta helyzet, pedig megismertem volna őt.
Nah mindegy.
Most a napokban annyira megváltozott nem tudom mi ütött be, 180 fokot megfordult a viselkedése.
Ha eszek bejön kíván jó étvágyat, amit sosem szokott nekem.
Viccesen beszólogat, mosolyog.
Nagyon megváltozott velem kapcsolatosan.Eddig meg 2 éven keresztül csak elsétáltunk egymás mellett.
Mi lehet a dolgok mögött?
Nagyon furi a helyzet
Nyilván viszonzom a műszakvezető viselkedését, én is majd poénokat vágok le meg ilyesmik, megismerem őt mert lehet hogy csak ismerkedni haverkodni szeretne. Amúgy szerintem nem rossz ember ő emberileg, úgy láttam viselkedésében ahogy másokkal le bratyizott.
(Én 34 éves leányzó vagyok)
Az a durva, hogy ez velem is meg történik éppen.
Bár én sejtem mi lehet az oka, hogy több embernek megnyílik.
Kicsit fura volt az elején tőle, hogy simán oda jött hozzám beszélgetni, de jól esett. Már két éve dolgozunk egy helyen, de eddig csak pár szót ha beszéltünk az is inkább munka téma volt. Főleg mások által kerültem bele olyan beszélgetésbe, aminél ő is jelen volt. Én elfogadtam ezt, hogy nem lehet mindenkivel jóban az ember, de ez az erős váltás kicsit megingatott.
Mivel igen vonzó az említett férfi. A kolléganők azt javasolták nekem, hogy azért a férfi kollégákkal ne legyünk túl jó viszonyban, mert baj is lehet belőle. Így én próbálom tartani a távolságot, de néha néha poénkodok azért velük,ha már ilyen jóba lettünk. Próbálok a nőkkel és a férfiakkal ugyan úgy bánni, eddig szerintem jól megy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!