Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha 30 felett igy belenyugszik...

Ha 30 felett igy belenyugszik az ember hogy már nem lesz semmi jobb vagy nem tud változtatni, akkor az az ember lusta?

Figyelt kérdés
En azt veszem észre hogy az vagyok, konfortzónámon kivül nem akarok mozdulni, nehezebb munka, elmenni itthonról lakni, ilyenek..

2022. nov. 22. 12:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül.
2022. nov. 22. 12:20
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Eléggé!
2022. nov. 22. 12:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Lusta és/vagy motiválatlan, esetleg kiégett.

Nem kell lehúzni a rólót 30 évesen.

2022. nov. 22. 12:42
 4/7 anonim ***** válasza:
19%
Nem, és nem vagy egyedül ezzel, hogy így érzel, így döntesz. 30 felett sok ember megkomolyodik és nem akar kalandokba belevágni, inkább a stabilitást helyezi előtérbe
2022. nov. 22. 12:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Bele lehet kalandokba vágni, de ha nem jól sül el, akkor könyörögheted vissza magad viszonylag elviselhető munkahelyedre vagy sz.p.s. egy csomót mire újra visszaáll az életed a régi kerékvágásba.
2022. nov. 22. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam mondani, hogyha nem született az ember milliomos, már vállalkozó családba, de el akar érni valamit az életben (nettó 400 felett, tartósan), akkor bizony egyszer legalább meg kell erőltetnie magát az életben. Ez alatt azt értem, h képességeihez mérten lehet választani: egyetem, külföldi munkavállalás vagy ezeket kombinálva. Persze jobb ezeket hamar megcsinálni és nem elmenni 18 évesen nettó 250ért bohóckodni valahová. Szerintem, aki belenyugszik a nettó 250es létbe az nem lusta, nem kell elintélni, végülis hosszútávon magával szúr ki, engem igazából nem zavar, mindenki maga tudja a saját dolgát.
2022. nov. 22. 22:22
 7/7 A kérdező kommentje:
6-os Itt nem csak a pénzről van szó, arról hogy valaki elérje az álmait, meg hogy normális ember legyen. Én most többet keresek jóval mint 250, mégsem érzem hogy ez változtatna valamit is. Én már voltam külföldön is, onnan hazajöttem, ott sem láttam értelmét, pedig a pénz több volt akkor.
2022. nov. 23. 10:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!