Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire veszik rossz néven a...

Mennyire veszik rossz néven a munkahelyemen, ha nem mentem el a továbbképzésre?

Figyelt kérdés

Hétfőn és kedden beteg voltam, nem voltam dolgozni. Ma már voltam dolgozni az irodában. Viszont ma volt egy továbbképzés is egy másik városban.

A részlegünk fele mára volt beosztva (köztük én is), a másik fele pedig jövő hétre. Ma a továbbképzés miatt 6-kor ott kellett volna lenni a munkahelyemen, hogy utána 8-ra odaérjünk (egy céges autóval mentünk).

Nekem viszont nem volt kedvem olyan korán kelni, és inkább csak 8-ra mentem be az irodába. (Eleve még nem is tudtam, hogy ma tudok-e már munkába menni)

A főnököm ma különben nem is tette ezt szóvá, hogy miért nem a továbbképzésen vagyok. Lehet hogy azt gondolja, hogy jövő hétre vagyok beosztva. Csak 1-2 munkatársam (akik jövő hétre vannak beosztva) kérdezte tőlem, hogy akkor megyek-e jövő héten, vagy hogy lesz. Azt mondtam nekik, hogy ha lesz hely, akkor szívesen megyek a jövő héten (valszleg nem lesz hely, mert egy 5 személyes kocsival mennénk, és 5-en már nem akarják hogy menjünk, mert az nekik kényelmetlen - ma erről beszélt 2 munkatársam, és én épp hallottam).

Nekem egyébként tegnap írt egy munkatársam, hogy ma megyek-e munkába, és írt a továbbképzésről is. Én azt mondtam, hogy majd meglátom, hogy hogy leszek holnap, és ha jól leszek, bemegyek az irodába.

Az is különös, hogy az egyik munkatársam aki egy teljesen másik részlegen van, ma kérdezte tőlem, hogy ma hogyhogy nem a továbbképzésen vagyok (nekem fogalmam sincs hogyan tudhatta meg, hogy nekem ott kellene lennem, nem is beszélünk soha)

Egyébként annyira nem létszükséglet ez a továbbképzés, szóval nem arról szól, hogy mutatnak valami újat, és aztán azt használjuk fel a munkánk során.

Szerintetek most lejárattam magam emiatt? Csalódást okozhattam?

2022. nov. 16. 22:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Munkahelye válogatja, de szerintem gáz.
2022. nov. 16. 22:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Biztos rossz néven veszik, hogy nem beszélted meg előtte mi a helyzet.
2022. nov. 17. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!