Az emberek miért sírnak azért, hogy rossz a pénz, amikor párszáz méterre van Ausztria tőlük?
Figyelt kérdés
Van több gyári munkás ismerősöm. Ahol dolgoznak, ott szó szerint egy köpésnyire van az osztrák határ.2022. nov. 16. 20:09
21/27 anonim válasza:
20: Nem tudom, de itt Hollandiában már márciusban eltöröltek mindent. Csak annyi maradt meg, ha jól tudom, hogy az egészségügyi intézményekben viselni kell a maszkot.
22/27 anonim válasza:
Nyilván a többség nem 20-25 percnyire lakik az osztrákoktól.
23/27 anonim válasza:
Oltas sztem nem kell, de konnyen lehet szerezni 🤫
24/27 anonim válasza:
Úgy oldották meg, hogy nem kell. Nem olyan bonyolult.
Maszknak meg ehhez semmi köze, de igen tömegközlekedésen kötelező, de gyakorlatilag sokan leszarják már.
25/27 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdésed, mert aki csak pár száz méterre lakik az osztrák határtól, azok ki is használják, hogy oda járnak át dolgozni.
Másrészt, sokan beszélnek idegen nyelvet és így már elég nehéz lenne kint dolgozni. Nekem senki ne jöjjön azzal, hogy nulla tapasztalat és nyelvtudás nélkül is jó lehet kint keresni, mert ez KAMU!
26/27 anonim válasza:
25: Feltételezem, hogy a második bekezdésed első szava és a vessző után akartál egy "nem"-et is írni, csak véletlen lemaradt. :)
27/27 anonim válasza:
26-os,
Köszönöm. Igen akartam, csak lemaradt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!