Az emberek miért sírnak azért, hogy rossz a pénz, amikor párszáz méterre van Ausztria tőlük?
Mert vagy jó nyelvtudás kell vagy ismerős.
Ezek nélkül meg esetleg összejöhet valami olyan retek hely ahol senki se bírja sokáig és mindig kell ember az se baj, ha olvasni se tud.
De ugye a jó nyelvtudás is kérdéses, mert nem az, hogy te jó nyelvvizsgát raksz le, mert attól még lehet, hogy szart sem fogsz érteni.
Plusz burgenlandban azért nem feltétlenül fizetnek jól az ilyen betanított semmilyen állások főleg a határ közelében és sok helyen szeretnek trükközni a bejelentésekkel így vagy úgy.
Szokták is mondani, ha nem beszéled jól a nyelvet vagy nincs jó ismerősöd úgy vernek át ahogy akarnak.
Sokan meg pláne nem értenek ahhoz, hogy elmenjenek a kamarába meg megtegyék a megfelelő lépéseket, vagy a megfelelő fenyegetéseket a főnöknek, így a főnökök vissza is élnek ezzel.
Egész csúnya dolgok is vannak állandóan, sok ismerősöm van kint, én is, de olyan nincs aki ne tudott volna valami elég durva sztorit mondani, hogy mik mentek előző helyeiken.
Mondjuk én nem oltatom be magam.
Ezért pl.
Nem érdekel,hogy 100-ból vagy 1000-ből lesz egy embernek baja tőle.
Én kihagyom.
Nincs kedvem mérgezni magam.
Pedig szívesen kimennék.
Dehogy kell, rengeteg munkatársam nincs beoltva kint.
18 Tudtommal igen,nem tudom hogy a 19 ismerősei hogy oldották meg.
Tisztességesen vagy csak szimplán nem kell már.
Eddig úgy tudtam,hogy követelheti ha akarja.
Ezután meg azt,hogy kötelező.
És nem sima,hanem FP mittomén kettes minősítésű maszkban utazhatsz.
Nélküle nem.
Aztán a lényeg : Mikor változott meg ez,hogy nem kell oltás kintre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!