Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hol tudom megnézni az eddigi...

Hol tudom megnézni az eddigi munkaviszonyaimat? Illetve az is benne van ,ha egyszerűsítettként foglalkoztatták vagy ha voltam kinn pár napot Ausztriában?

Figyelt kérdés
2022. aug. 26. 11:52
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
ügyfélkapud van egyáltalán?
2022. aug. 26. 12:06
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
2022. aug. 26. 12:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Mo.hu oldalon csináltam ügyfélkaput
2022. aug. 26. 12:41
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
ügyfélkapun le lehet kérdezni a nyugdíjbiztosítási adatokat, nekem kb. 1 hét múlva küldték az eredményt a tárhelyre
2022. aug. 26. 12:45
 5/7 A kérdező kommentje:
És azt hogy kell és ingyenes?
2022. aug. 26. 12:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Ingyenes, az egyszerűsített jogviszonyt is jelöli, a külföldi munkaviszonyt nem tudom. A kivonatban, amit majd küldenek, tételesen fel van sorolva az összes eddigi bejelentett munkaviszonyod, mettől meddig, hol, milyen munkakörben, milyen jogviszonyban, hány napot, mennyi órában dolgoztál ott.

[link]

bejelentkezés > ügyintézés > nyugdíj, juttatás, segély > társadalombiztosítási nyugellátás > hatósági nyilvántartásban szereplő nyugdíjbiztosítási adatokról igazolás kérése

2022. aug. 26. 13:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, ki pontozott le, de OTT VAN a cikkben, hogy hol lehet lekérdezni..

[link]

És nem kell rá várni, hanem látod...

2022. aug. 26. 14:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!