Mikor vezetik be a 6 órás munkaidőt?
20
Csak teljesen ésszerűtlen. Senki nem fog neked 5 napi munkabért adni ha csak 4 napot dolgoztál.
De, tekintve, hogy már jó pár helyen működik és még több helyen tesztelik.
Pont ez az, ami felmerült a korábbi években és elég sok helyen már évekkel ezelőtt is teszteltek. Elsősorban persze az IT területén, ahol legtöbb esetben csak pozitív hatásai voltak, így vannak cégek, amik állandósították ezt.
Ez a valóság.
Én 6 órában dolgozom (nem részmunkaidő), és imádom.
Dolgoztam 12 és 8 órában is, a 12-őt szerettem, mert heti 3-4 szabadnapom volt, tudtam mellette élni.
A 8 mellett semmi életem nem volt, nagyon zavart, hogy lényegében többet dolgozom egy nap, mint ami szabidőm marad. (8 óra munka, max 5 óra szabad)
Most a 6 órát imádom nagyon, 3-ra legkésöbb hazaérek, és enyém az egész nap.
Magyarországon soha. Még ha be is vezetnék, akkor is ott kellene ülni +2 órát vmi mondvacsinált indokkal mert másképp túl jól éreznék magukat a kis proletárok és esetleg boldogabbak, produktívabbak, optimistábbak is lennének, ami nem fér bele az ország profiljába.
A dolgozó népet keményen kell fogni elvtársak! Csak semmi fegyelmetlenség vagy könnyelműség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!