Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Generalizált szorongással...

Generalizált szorongással dolgozni?

Figyelt kérdés
Van itt olyan, akinek generalizált szorongása, vagy szoc. fóbiája van, és tud dolgozni? Ha igen, hogyan? Hogy sikerül leküzdeni a szorongással járó mindennapokat?

2022. nov. 11. 21:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok, én benne vagyok a "betegségben". Pszichiáter adta a diagnózist. Bemegyek és megcsinálom a munkát, mert kell a pénz. Én is vesztettem már el munkám a szorongásom miatt, de kerestem másikat, és jobban összeszedtem magam.
2023. jan. 3. 19:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

11-es

Örülök, hogy sikerült talpra állnod! Jó neked! :)

2023. jan. 3. 19:12
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is visszamentem dolgozni , de az indulás előtt már szorongok ,erős szívdobogás sal végig szédelegve megyek az utcán.A munkahelyemen a munkámra koncentrálok de ott is szédülök , szóval nem könnyű de megyek és abban reménykedem,hogy minden nappal jobb és könnyebb lesz !
2023. jan. 3. 20:24
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sokat segít az, hogy tudatosítom magamban, hogy most olyat fogok tenni, amihez semmiféle kedvem sincsen, és megengedem magamnak, hogy emiatt rosszul érezzem magam, szorongjak, és ne legyen jó kedvem.
2023. jan. 3. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!